| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, February 15, 2012

chocolate vanila

Assalamualaikum



hi. hi. hi .


koram sihat ? pe khbar? rindu sy x ?
hehe . (:




td . sy & da geng layan cite tuh,
vanila coklat .
ep.9
i'm in love with it !
so sweet ~~
da mule fall in love ,
izara aishah .
&
aiman hakim ridza
!!

starting cerite,
romantik !
tapi . hujung- hujung geram .
ending pun memang suspens habis !
kenapa ending mcm tuh?

geram . geram . geram .




maafkan sy ,
terlebih sudah . dulu, tgk gitu- gitu je .
tpi semenjak 2 menjak ni ,
layan jugak .
memang best !
semalam pun ade bgtau die ,
cite tu best .
tapi die still pertahankan jugak 
'bicara hati' kesayangan tuh .
haha .
ye la awak , kite minat la cite bicara hati tuh .
best~ 
romantik sangat .

tapi sy still xleh tgk lagi bicara hati,
episod semalam .
ep. 7 .
tapi awk da ceritakan segalanya kan .
tapi sy still nak tgk jugak nanti .




ok la . just for the short entry , nak meluahkan isi hati .
ending vanila coklat ep.9 
buat sy jd xsenang duduk .
mencii....
geram !!!





 pasangan yg ideal . i like <3

*semalam. ade cite pasal vanila coklat ni kat die , ckp la cite ni best . hero pun good looking , then die terus senyap . kita tanya awak kenapa diam,
awak ckp awak tak suka kita cakap mcm tu lagi .
kita tau awak jeles .
tp kita sengaja bagi awak panas hati .
hehehehehe . kita suke usik awak . 
=)


--> got to go , i've eng class tonight , as usual . die sibuk dgn futsal , ok fine !! masing- masing busy . ok ! i'll text u after class . bye-bye . Assalamualaikum .

0 comments: