| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, February 20, 2012

ART for today !

Assalamualaikum 



how are you ?
dah makan belom?
rindu saya x ?

hehe .. i don't knoe how to start the entry .


ops ! utk jawapan soalan di atas , mesty la awak tak rindu sy .
awak kan kadang- kadang je bace blog sy kan .
awak ? sape awak ?
msty la u olls ~


hehe . someone istimewa tu of kos la 'die'
eh . kenapa pulak tetibe cakap pasal die .



rindu kah ? * blushing jap !
--cepat betulkan niat , sayang & cinta makhluknya kerana DIA --
something wrong occur last night .
btween us !
saya marah awak .
awak marah saya .

awak senyap .
saya senyap .


sampai la masing- masing meluahkan segala rasa .
antara kita tiada lagi rahsia yang terpendam .


stop . until there .


thank a lot . atas masa semalam . sampai pukul 2 pagi awk tenangkan sy .
sian awak . saya taw awak ngntuk sgt . tapi bila sy tnye, awak cakap x ngntuk .
selalu mcm tu . sentiasa nak hepikan sy sampaikan kepentingan awak sendiri awak abaikan . ok . fine ! see . sy da senyum dh .
alhamdulillah .
:))




so . tak nak cite lagi pasal tu . just nak masukkan sedikit ART utk hari ni .


mase kuliah tadi pun sempat lagi buat nota sambil lukis .
sebab?
ngantuk sgt . daripada sy tidur . baek sy buat something yang boleh hepikan sy .
i like colurful !

*mane tak ngntuknye . semalam stay up . burning the midnight oil . bukan stdy pun tapi stay phone . haha .



lets see the art for today !





mase ni berlangsungnya kuliah miss chuan . 
farmaseutik V
--komunikasi berkesan--





again ..


(iklan jap)

had received one text from Mohd Hazmeer Hamzah just now ,


" jadilah seorang wanita yang selalu menjaga lisan, penyayang keluaraga & suaminya, matanya kepenatan kerana membaca Al- quran, suaranya lesu kerana penat berzikir, tidurnya lelap dengan cahaya keimanan, bangunnya subuh penuh ketakwaan, kerana dia sedar betapa indahnya menjadi wanita solehah melebihi perhiasan apapun di dunia . semakin sedar bertambah usianya bertambah kematangannya.."


*thank for the text ! inshaAllah ~~ mudah- mudahan . amin ya rabbal al amin .







art of the heart .

just for u . yang jauh di mata tapi dekat di hati .






i like that umbrella .

same with my umbrella . colourful !

 












love will find you even if you are trying to hide from it .

    











timbunan kertas bertimbun- timbun .


(pengulangan ayat timbun di situ )














see ! nota kanak- kanak riang . siap ade lukisan di sebalik huraian nota.


haha ..



((:









finally !




new cover faber castle .








(^o^)






..........................






my hobby when have leisure time .


















COLOURFUL !!!


















salam ukhwah dari pemilik blog .




Zahra Iman .








bui- bui .






Assalamualaikum .



0 comments: