| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, February 13, 2012

amali vs eng.class.

Assalamualaikum .


already jam 11.04 pm . cepat nye mase berlalu hari ni .
mane tak nyer . baru je balik english class td .
mood : penat!! sebab ade class malam .

kami nak class petang . sebab malam da tak nak naik turun naik turun bukit lagi sebelum sampai kolej .

baru lepas siap makan. sambung makan separuh lagi utk dinner malam ni .
nasi kukus .
reason??

sebab kelas pukul 8 . mghrib pun da pukul 7.30 .
so . jamah sikit je nasi utk berbuka puase .
actually utk alas perut sebelum attend da class.



ok . fullstop !!



baru je lepas blogwalking one of my fav blogger punye blog .
kak nadia ilyana .

mus pun tumpang simpati dgn nasib akak .
byakkan bersabar k .
* setiap ujian ade hikmahNYA . 

koram semua ??

apakah perasaan korang bile seseorang muncul dalam kehidupan kalian .
then rampas hak yang paling korang sayang??

then tuduh korang pulak yang rampas 'org' tu dari die??
ase- ase panas x?


itulah yang sedang d alami dalam kehidupan kak nadia sekarang .

hopefully . teruskan bertahan dan dapat lupakan segala benda yang menyakitkan hati .
& pesanan penaja disini,
 hargai lah org yang menyayangi anda . dan sayangilah org yang syg anda berbanding sayang org yang anda sayang ..



jom. lets zoom in to the actual plan creating this kind of entry .

mcm biasa . biarlah gambar memainkan peranan seperti sy luahkan dengan kata- kata .






.
amali for today .

fokus : larutan / kapsul ..


* hehe . 1st time buat benda ni . haha . kekok jugak mule-mule . kene timbang .
pastu sukat masuk dalam kelongsong kosong .


:)





malas nak tulis panjang- panjang . da lewat da .
just nak masukkan gambar yg di capture dlm kelas td .




lecturer suruh buat soalan MCQ .  sementara tunggu discussion dalam kelas . 
tangan pun ambik phone terus capture .

:)



motif : nak show off aplication dictionary dalam phone .
abaikan perkataan di situ . haha .

* she's in love....???




see . sempat lagi lukis benda tu . haha .
 tgh buat essay pun sempat lagi .
nampak sgt jiwa menerawang jauh - hu3







last but not least . suasana dalam kelas td .

:)



got to go . wanna prepare the things for class tomorrow .

bye- bye .


Assalamualaikum..


jgn lupa like this page ..



0 comments: