| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, February 1, 2012

1st feb .

Assalamualaikum .
 
 
 
 
hi u all . today is wednesday . so . ade ape dengan hari ni ?
 
hari ni adalah hari pertama di bulan febuari . so . esok da 2 feb 
 
2 feb . 2 event yang berjalan esok .
1) akad nikah my kazen .
*tak sabar nak balik . nasib baek kenduri hari sabtu . 
2) my dad birth .
there is the short entry . nak tulis pasal . tarikh- tarikh istimewa .
 
 
2 feb--> ulangtahun kelahiran ayah yang ke 48
4 feb--> ulangtahun kelahiran mak yang ke 42
 
6 feb--> ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 20
tarikh yang begitu cantik di atur . keajaibanNYA .
 
 
...
iklan jap . macam biase . if hari rabu . macam biase . sibuk dengan futsal .
 
di bwah iklan selingan sebagai penamat entry kali ni .
temui dalam entry akan datang .
 
bye - bye .

 


smile . & peace .


 candid click . khusyuk sgt bercerita . haha .
 
 
 
ok la. nak layan cite bicara hati episod 5 kat cerita master .
*tadi pun mase die otw pegi maen futsal . he gimmi a call . then die tnye aku buat pe? then ckp la duk tgk cite bicara hati ni . haha . semangat duk cite pasal tu & siap puji lagi cite tu best . haha .
macam tak percaya je abg minat cite ni kan . haha . 




ok la . got to go . c u again .
bye - bye .
Assalamualaikum..




0 comments: