| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, January 24, 2012

wordless wednesday .

Assalamualaikum...
 
 
 
 ow ur day?
hope it will b okay ..
 
 
nak tulis banyak- banyak pun mood menaip tak datang- datang .
 
malah semakin jauh pergi melayang- layang .
just singgah sini nak simpan gambar ni ..
 
 
 
hari : ahad
 
tarikh : 22 jan 2011
 
tempat : kfc kemaman
 
 
---->  REUNION SKKT batch (1999-2004)
 *sekolah kebangsaan kampung tengah , 24000 kemaman ..
 
 
 
 
punyer la eksaited, event ni ade di sisipkan dlm fb . ramai jugak yang respon nak join.
 last- last hanya 5 org shj . pape pun dpt jugak mengubati kerinduan pada kalian .
 
 that's all . 
 
 
 
 disebabkan entry ni wordless . so tak nak tulis panjang .
jom layan gambar ..
 
 
 
 pertemuan di KFC ..
 
 ada & mena..






 areh & suhadah ..




hanya seorang jejaka . areh ..

 



bila kami bersatu ...

  after dat, pusing- pusing bndar kemaman ..











tetibe idea giler ..
let's karok...

 hehe .

this is my 2nd times ..

  








jom layan lagu percaya padaku ...






















   
 
 
 ok . sampai sini dulu ..


siyesly, rindu sangat zaman kanak- kanak dulu . men hoki same- same ..
race beskal sape menang .
tak pecaya budak nakal zaman budak- budak .
jadi mcm ni ..


hahaha .. siyesly .. kaulah sahabat dunia akhirat .
 
& i'm proud to be ur everlasting friend .
ASSALAMUALAIKUM....



*credit to that cybershot ...* =)
 
 

0 comments: