| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, January 4, 2012

wordless wednesday | 4 jan 2012 |

Assalamualaikum.

mase mule-mule entry ini di create kan, jam menunjukkan jam 23:32 di dashboard.


hehe . mood sedang mengejar mase utk menyiapkan entry yang di 
judulkan seperti di atas.

WORDLESS WEDNESDAY .



edisi pertama untuk tahun 2012 ini.




sementara menunggu gambar dipilih, sukecite di maklumkan bahawa sekarang telah berada di depan laptop.
menunggu. dan terus menunggu . biase la malam khamis,
xlepas dari futsalnya. ish3.
memang kaki bola la awak ni.



see.. nak cite laen tapi terkeluar laen.
but it's ok la kan.

kire halalkan la k .


already back from meeting utk orientation pelatih farmasi baru utk sesi jan 2012.

really- really tired, but kuatkan semangat utk siapkan  entry ini dulu.
memandangkan ini entry wordless.

saya akan sajikan anda dengan beberapa gambar sambungan entry sebelum ini ok.

masih banyak lagi . but, saya still akan uploadkan beberapa dulu.
maybe gambar laen akan menyusul dalam entry akan dtg selepas ni.

ok.



lets scroll down .



if koram rase nak muntah, pliz angkat kaki anda dari sini dengan cara menekan 
|x| di ruangan paling ats sebelah kanan laptop or notebook anda, 
sekian terima kasih .








welcome to my blog .

~penulis yang selalu berkata-kata di sini dengan cara menekan keypad di laptop beliau~

juga seorang yang suka membebel .
awas!!!

hik3


























tengok tu . org capture gambar die, sibuk nak cpture gmbar org jugak.
ish3..
macam kenal je handbag maaron tuh.
haha .



ok la. sampai sini saja dulu k.

letih sangat- sangat .


see u next entry.

bye. 
assalamualaikum..

0 comments: