| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, January 3, 2012

sudah sampai sini .

Assalamualaikum .



=)

toink . toink . toink .

*mood melompat- lompat . hehe . actually this is da 1st entry for the new year .
2012

welcome again to my beloved blog .


sudah lame menyepi bukan bermakna tidak BW . malah sempat jeling- jeling 
blog kalian .

dont judge the book by its cover 
okey !




sekarang saya ingin membuat penyataan yang kini saya sudah berada di kolej sains kesihatan bersekutu sg buloh again.

as one of super senior, batch 59.

=)

semoga sem ini membawa 1001 sinar kejayaan untuk mara mengejar cita- cita  dgn berbekalkan semangat yang jitu .

*(chewaahhh ayat, kemain ag kan ko mus )


-->ilex bha . sekali sekala berbunga- bunga .


semalam, iaitu bertarikh 2 jan 2011 ..
satu photoshoot telah berlangsung di putrajaya .


(Xtually, this is our 1st time we go there )



tp this entry saya akan masukkan beberapa keping gambar dulu . then, 
gambar- gambar laen akan menyusul dalam entry akan datang .


so, terus nantikan kemunculan new post coming soon .



=)




hasil shoot dari insan istimewa .

=)

~lontaran buatmu, senyuman kegembiraan~








orang kuat dalam pembikinan photoshoot ini .
haha .

untuk mengetahui destinasi kami . temui kami dalam entry akan datang .
hehe 


*unsur gaya bahasa saspens diselitkan disitu .







kami dan kami . credit to 'org kuat' + 'photoshooter'

thankz a lot ~






saat- saat terindah .

*puitis ayat . caya lah ko mus*

haha . sorry my friend, kdg2 hati xdpt menipu . so saksikan je la k .
i knoe ade yg menyampah .

sila muntah byk- byk .








suke sangat gambar ni .

gambar yang di capture byk- byk . xsgka pulak dapat pose yang cun macam ni .

awk cakap x cun ?


ok. fine .. kami tak kisah pun. tp bg kami ianya adalah hal yang terindah .

hal yg terindah?? 
fuhh..macam lagu seventeen la pulak. hik3.



ok la.
nk log out dh ni.
mood melayang-layang .

siyesly, mood di kampung masih segar dalam ingatan .

mak....nak balik .


tunggu la entry akan datang

kalau free sy akan singgah lagi disini .
ok .

assalamualaikum..

0 comments: