| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, January 12, 2012

post yang ke 202

Assalamualaikum 



hehe . dengan bangganye tulis tajuk tuh . haha.

*niat jahat buat tajuk tuh--> sebab angka yang mencecah 3 agka .
hehe .

ok fine . i knoe u kate i menunjuk- nunjuk kan ?



sookey ! fine .



ape yang penting bagi aku adalah . ini adalah satu penghargaan buat diri sendiri

sebab :

1) selalu coret- coret kat sini sampai tak sedar dah cecah post 200++

2) banyak sgt membebel kat blog , kesian koram kan bace kisah aku .
thankz a lot . hargai sgt .

3) blog yang byk kenangan ni telah berusia sudah 1 thn, 2 bulan, 3 minggu, 6 hari.

4) bla. bla. bla. bla. bla




what i want to show off is ...



jeng- jeng- jeng .










my classmates ... ops . ladies only on that time . but not all.



ape yang nak ditekankan disini adalah pasal hari ni .
telah berlangsungnye sesi fotografi bagi budak- budak kelas kami.

yang cun- cun dan kacak bergaya .

anda menyampah? ok fine! saya tipu .




3 keping gambar formal, & 4 keping gmbar candid .

hehe . suke sgt sebab kami budak suke kn lensa. so. dapat pulak ambik gambar candid kat kawasan halaman tepi auditorium . 
ade yang duk atas rumput, ade yang duk ats batu . macam- macam.
nah! ambik ko . kene pose lagi minggu depan.
y?


haha . tu la pasal. ade gmbar budak- budak tak nampak muke. knp tak nye. 
batch kitorang 69 pelatih .
tunggang langgang semuanya.
huk3.


ok la. ni ade 1 keping lagi gambar yang di kidnap dari fb budak kelas .

aksi moon moni yang menawan . haha







ni diantara kostum utk gambar candid . huhu . mereka berdiri di ats batu .





ok la. 

setakat ini sahaja utk hari ni .

c u later .


ops . ops . nak habaq mai kat hangpa semua . tak kisah la koram nak kata ape ke .
nak ckp aku ketinggalan ke .

it's up to u .

tp x ..bagi aku . 


semalam, kami telah berjaya menyeludup cerite ombak rindu dari seorang makhluk ALLAH . then, malam tu jugak kami buat wayang sendiri dalam bilik .
siap pinjam speaker ag kat jiran sebelah bilik.

ini lah my 1st time aku tgk , sorry , xnangis k ..
sebab x dpat feeling habis . ade org kacau .
siap call ag . dah la call pakai plan 28sen 10 min .
terpakse lah tinggalkan movie selama 10 min. sebab tu la tak sempat nak feeling .
haha . kelakar giler . kebetulan mase die balik maen futsal semalam di call, 
otw balik. mase aku ckp aku tgh tgk cite ombak rindu ..mase tu die trkejut..
haha. mesty x realize aku tgh tgk cite yang aku duk sebut- sebut sokmo .
mane tak nye . 5 6 kali pegi wayang nak tgk ombak rindu . tapi semua tak berkesempatan . hehe .


so, point yg kelakar adalah . mase tgh aku duk cite pasai ombak rindu tu, tetiba
terdengarlah lagu ombak rindu kat corong radio dalam kete die .
haha . ade ke patut die nyanyi jugak. 
lintang pukang sekali .
vokal tinggi . pitching lari . haha.

tp.... i'm happy & terhibur. haha . thankz dear .




ok-ok dah. isyak da msuk da .

bye- bye . 
assalamualaikum ..






0 comments: