| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, January 23, 2012

pengakhiran sebuah kisah hidup..

Assalamualaikum..



salam sejahtera . masih belum terlambat untuk mengucapkan . 
Gong Xi Fa Chai.

hehe . hari ke 3 di rumah . just tinggal 2 hari lagi holiday di kampung .
=)


 hmmm...sungguh cepat mase berlalu . xmo balik. hu3..

 
 
 
 
ok2 .. back to the story . pengakhiran sebuah kisah hidup?


tak tau kenapa terpanggil utk membuat entry ini .
actually this entry created sebagai respon utk 'seseorang' . we know u'll read this .

entry yang ditulis oleh somebody ber'tittle' pengakhiran sebuah kisah hidupku ..


akak, actually . td kami da bace entry yang akak luahkan kat ur blog tuh .
pasal kisah akak dgn dia .
mus da bace dah kesemua entry tu kat die kat pantai td .
dia akui kesilapan die. dan dia berterima kasih dan bersyukur akak dah lepaskan die sepenuh hati akak . die selalu pesan kat mus jangan ungkit lagi perkara yang lepas .
maybe die dah tak nak ingat lagi da . die ade jugak ckp, kite teruskan hidup dan jangan ingat lagi perkara-perkara yang menyakitkan hati. kalau boleh memang da tak nak ingat dh .. td pun mus pakse jugak die dengar luahan akak kat blog tu..
sorry k kak . jangan ambik ati sgt k..

mus bagi pihak die , ingin mintak maaf ats semuanya .
lupakan hal- hal lame. dan jadikan ia sebagai panduan atau pengalaman hidup yang bakal mematangkan kita utk menjalani kehidupan yang akan datang.

mus pun ade follow jugak blog akak . makin bahagia sekarang kan . 
bersama pengarang hati ; abg D**** kan .
hehe .

hopefully, semoga kekal hingga ke akhir hayat .
especially ke jinjang pelamin.
tak sabar nak makan nasi minyak ni .
hehe .


...........
jom layan gambar di pantai mak nik ptg td ..

along & adik aisya..
 *tudungku di tiup angin .. =) haha .




 tetibe tgh cakap2 sarung die punyer sandle . & capture!!
hahaha. kelakar giler . besar !! ha3

* my present for him mase his bfday taon lepas ..





last but not least ..



muke letih pas balik kerja . haha . senyum je adik aisya dengan 'abg meer'
haha . 
sebelum dia dtg tuh . asyik tanye je .
'abg meer tak dtg lagi ke?'
hahaha . senyum sorang2 tengok lagak mereka berdua . hehe .

=)
sampai sini dulu k..

bye2 ..
salam

2 comments:

efaienazack (FINAZ) said...

Hehe..just forget bout it. Forget n forgive~ peace V

Doa2kn la akak cpt pndai masak nasi minyak..t leh akak masakkn utk mus..ehehe. Tggu, nnt ade la kad wangi smpai kat mus..kui3 :P

zahra iman said...

hehe .. bereh2 ..jangan lambat sgt taw. hehe. ye . akan menunggu..hehehe ..yes! forget & forgive ..