| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, January 17, 2012

| Graduation Day |

Assalamualaikum


already buat persediaan amali dalam buku log .
esok masuk makmal.
to prepare 2 solution ;

- chloxylenol solution
- cetrimide solution




then, lepas siapkan . terus on lappy & B.band .
* hehe. lambat sket on . kalau on awal confirm sekarang masih xdpat siapkan prosedur dan label utk ubat esok.
hehe 


1st of all. bukak dashboard blog .
 tgk new entry . then Blogwalking .
bile  bukak my blog . tgk kat trafic jam .

terkejut sebab tgk ramai visitor yg click on entry yg lepas.
special dedicate to ewan & ateen.


ye la . mereka kan ramai peminat . 
=)

toink- toink .


hehe . ok masuk dalam cite sebenar . lepas tu, ingat balik zaman 
sekolah dulu- dulu . terus bukak folder gnses
(geliga national secondary school)


sekolah menengah kebangsaan geliga . 24000 kemaman .


mak oi . sekali ngn poskod lagi .
=)




then . sambil2 tgk gmbar-gambar . terpandang la satu folder 
yang ditulis graduation .



so. teruja sangat dapat tengok kawan- kawan lama .
wahhh!! rindu giler sama kalian .

jeng- jeng . so macam biase . idea giler .
bile tgk . bukan nk tengok sorang- sorang tapi nak tunjuk jugak kat koram .


so .
kepada koram yang rase menyampah. dipersilakan jangan tengok ok .


there were our memories .





lets terkam  .


ops .



click- click-click. 




~~zaman muda mudi dahulu kala~~

3 years ago .








21 okt 2009

5 sc 1











dari kiri . ida(MA) , me (FARMASI), dayah (BUSSINESS) , tira (STPM), hani (CHEMICAL ENG.) , ewan (MEDIC- RUSSIA)




from left : me, masturah ( degree in ...), yana (matrikulasi), fehah (akaun), hani, fateena (SAINS GUNAAN), fitrah (PENG. BANK)









we're together ...





aksi bebas . hehe .



bersama mereka .






anugerah -anugerah from gnses.





tc naemah -- guru addmath paling garang dan kami sayang . =)




~~5 science 1 ~~




ok la. sampai sini dulu k . hope u guys enjoy it .



last but not least!!







pesanan penaja : friend forever .



=)


assalamualaikum..



3 comments:

RIDU (РИДУ) said...

berape ramai bace entry aku ngan fat? hahahahaha =)

RIDU (РИДУ) said...

bape banyak org tgk post yg aku n fat tu? hehehehehe

zahra iman said...

tak kira la pulak. haha. sebab aku tgk penuh kat traffic jam blog aku . tp ramai la jugak. mu kan femes .huhu