| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, January 23, 2012

GIVE AWAY ANIS ANIESA





Assalamualaikum ..


hehe . akhirnya dapat jugak join GA ANIS ANIESA 
 macam mane tergerak hati nak join GA ni?

 --> tetibe je td bukak fb, then penganjur ni, aka my primary school friend send me msg
to invite me join this GA .



if koram- koram semua nak taw , aku join GA ni bukan suke-suke taw .
tapi sebagai sahabat . aku mesty support beliau dari belakang .
terkejut jugak dapat mule- mule die buat biz online ni .
betol kata orang . hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih .

  

so, sebagai menyokong bisnes kawan saya nih . meh la nak promote sket kat hangpa semua . hehe .

meh la singgah my friend punye blog . try la usha-usha brooch yang comel-comel .
inner bawal yang lawa- lawa .

meh la dtg singgah kat anis aniesa punye blog k.

ini link nyer ---->




nak tagged someone . tapi xtaw sape. so pilih random je la k .

 jeng- jeng- jeng.

the choosen one is ..



sampai sini dulu utk entry ni . tak lupe juga nak wish .
happy chinese new year .


toink- toink- toink .

sekali lagi to all of u .. jangan lupe singgah my friend punyer blog k..
lebih- lebih lagi kepada pompuan yang minat pakai selendang tuh . jangan lupe pakai inner bawal nih . lagi cntik bile pakai ngn brooch yang kiut- miut . hehe ...


p/s to penganjur :
thankz a lot sebab invite aku join GA ni , haha . kelakar pun ade jugak . sebab ni la 1st time aku join GA .. memang sebelum ni . xberminat nak join .
pape pun . selamat maju jaya . terus kembangkan bakat usahawan online.
hehe . GOOD LUCK !!
papai..

assalamualaikum...

2 comments:

anis aniesa said...

oho ! thanks join ! mana tahu ada rezeki :)))

zahra iman said...

welcome. hehehe ..