| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, January 31, 2012

Assalamualaikum .
hi . salam sejahtera . sorry all . sorry sgt . *perasan ade org tunggu entry baru . haha
2 . 3 . hari ni menyepi sekejap . bukan sengaje menyepi . tp keadaan yang tak mengizinkan . online pun sekejap bukak sekejap bukak . pening kepala mencengkam - cengkam . tp hari ni . ok la sket . panas da kurang . just batuk ngn pening je la ade lagi skit2 .
 
 
 
curi mase jap . nak letak benda- benda ni .
 
hari ni da 31 jan . maknenya . hari last utk bulan jan . hehe .
ambik kesempatan utk masukkan jugak entry ni kat bulan jan . hehe . of kos la . gambar ni pun di ambik dlm bulan ni jugak .
 
 
hehe ..
 
 
 the centre of midvalley megamall .
 







 alone~






with me .   
his brother .



 turn kami ~

 
next : taman layang- layang kepong . or taman metropolitan .
 
* salah satu tempat dalam scene ---papa . i love you---
 
(:
 
 
his turn to click . so . bile mood die mcm ni . memang kene layan . sebabnya .
susah nak tengok mood die mcm ni . hahaha .
 
   



 aksi biase -- muke sokmo serious --

ish3 ..




next : our moment di sana .





 dia dan saya .









----> ok la . da siap da simpan gambar- gambar ni  . thank a lot mr bloggy
sebab tolong simpankan gambar ni elok- elok disini.
jage gambar saya elok- elok . hehe .

ok la . ade asigment yang perlu disiapkan .
c u later .

Assalamualaikum ..

0 comments: