| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, December 14, 2011

wordless wednesday .

Assalamualaikum
 
 
 
 
see . tittle pun da wordless. tolong ingatkan sy jgn tulis banyak- banyak .
haha



just left two more days to marry .


???




marry???




hehe . of kos la, not mine but 2 of my beloved ..


*my aunt

* my cousin


both of them will married on the same day .
17 dis 2011

this coming saturday .





oh ya, already BW , but jap je sebab penat giler .
today da masuk hari ke 4 di jabatan Farmasi hospital kemaman .



3 hari di Farmasi pesakit dalam,
2 hari di Unit Farmasi pesakit luar.


busy but happy .


banyak yang belajar hari ni . especially ubat-ubat hypertension & dibetes mellitus.
baru masuk OPP (out patient department) hari ni, tp da tough bekerja.
maklumlah hari ni hari klinik.
terlalu ramai patient .




tengok tu??
still tulis banyak- banyak agi. 
cakap td tittle wordless kan .


ok la .
lepas ni da wordless..






* sambungan entry sebelum ni, entry yang jejalan tuh .

semalam update dan publish entry yang da lama didrafkan.
so, this entry nak sambung cite je la.

tp biarlah gambar sahaja yang menggambarkan segalanya right ..




=)
 
 
 
 
 
 
 
 
at teluk cempedak .

photo- G : Ayu Natasha .









mood die tetibe datang . mood berfotografi . biasanye, sebelum mintak nak ambik gambar m'bebel dulu . haha .


thankz dear .






alamak terklik kat small size pulak .
biarla .

sila abaikan saiz itu ok .





again .
tempat yang sama . tp still click click .





photo G : si dia berbaju petak- petak .






tak tahu nak pose macam mane. segan bile die pegang camera .
haha .











again ..

cuba utuk senyum seikhlas hati .






bila kami berfotografi .


candid & us..







dush... tumbukkan !!!
hehe





 jom pekena kaya ball..
 


khusyuk berdiskusi....    












candid ..





ok la.
 mata pun da penat.
gagahkan jugak sampai siap entry ini.
so sy takde hutang entry dengan anda k.

hehe


see u then.




assalamualaikum.


bye




----->*still waiting for him >>futsal .as usual .





0 comments: