| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, December 7, 2011

sorry . i'm busy right now .

Assalamualaikum ..
hai. hai. hai. 
 
hehe .
(ketawa smbil tutup mulut dengan sebelah tgn .=))
 
 
now, 11:13 pm . ku curi sedikit mase utk mencoret di sini.
maaf , kekurangan mencoret entry dalam masa terdekat ini . terlalu busy .
 balik jumaat malam sabtu ritu .
2 oct .
 
3 oct pg ECM , jejalan . ronda- ronda . TC . Megamall .
then, last vacation kg cherul, p hantaq kak ayu .
 
 
hehe .
ni just penceritaan kasar . untuk mengetahui dengan lebih lanjut .
 
sila tunggu kemunculan entry akan datang. sy pun tak taw lagi bila ade mase terluang utk coret- coret .
++ soory . i'm busy right now ++
 
 
baru sehari balik kampung da kene masuk keje .
haha . tp ..
 
nevermind ! restoran my aunt jugak kan .
=)
 
 
 
 
 
siyesly , xde masa nak online. kalu bukak fb pun kejap je malam. then, BW jap.
memang berat je nak click kat new post tuh .
mata ngntuk la . line B.band lambat la.

macam- macam ragam .







hehe ... 
 
 
ade jugak selitan sekeping .
buat iklan .
 
 
 
 
ok la . satu gambar pun memakan masa nk uploading .

line oh line . knp la sekarang ni kau mogok dengan aku r..
ish3 ..


now, jam dah pukul 11.36pm .
 
time to text , then sleep .


esok kene teruskan lagi dengan kerja .
work hard.


=)
 
 
assalamualaikum..


* temui coretan seterusnya .. nantikan ye* 
papai ...




0 comments: