| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, December 13, 2011

jalan anak jalan = jejalan

Assalamualaikum..


hehe .. smile ..
=)

*wow! mak ngah, sampai ke telinga senyum*
hehehehehe..





update jap while waiting for him..
otw katanya .
otw from family day of his company at swiss garden .
back home to pick up me..


hehe .
hajat nk ber'ombak rindu' tak kesampaian . sebab tiket da abis.
last2 tengok movie terbaru .
Datin Ghairah .
not so good. but not so bad .
yang penting 'abg Aaron ade' haha..




hehe . ape yang nak ditekankan. 
haha . tersenyum sorang- sorang bila ingat balik. hehehe
tak sampai kitorang hampir sedondon,
pakai baju petak-petak.
kaler pun hampir same dari jauh.
bile jalan sama . semua pandang macam nak telan je.


huhu.
fakta disini . kami tidak pernah sesekali merancang kaler baju sebelum keluar.
harap maklum!

(maaf! ini entry yang telah didrafkan pada hari sabtu yang lepas . )


koram- koram..
firstly, nak habaq mai kat hangpa semua .
aku da create new blog; my 2nd blog..



jom..

kita lihat sesama .


  
this is the new header for the 2nd blog .

blog's name : INDAH di mata ZAHRA ..

-setakat pagi td, already 2 entry di update disitu .
bertarikh 9 dis, blog itu di create  kan. yakni semalam lah .
still in progress .
gadget- gadget banyak lagi tak masukkan .
templat pun x decide lagi nak yang mana.


*actually, ade jugak my fren tanye. kenapa create the new blog

----> so, persoalannya akan dijawab . actually, blog tu nak asingkan dengan blog ni.
yang tu aku nak fokuskan benda- benda yang 'indah' di mata aku.
spt motivasi . renungan. pandangan . or pape je lah yang menarik perhatian aku yang aku nak coretkan buat tatapan anda semua.
(itu pun kalau ada sudi ziarah)
hehehe..


as u already know, blog ni . aku banyak coretkan pasal hidup aku seharian . 
so, lebih kurang macam diari hidup la..

ok la kawan- kawan.
just to knoe je la benda gini .
takut hangpa terkejut je. await mus ni banyak sangat blog ni..

ok. harap keterangan di atas sudah menjelaskan semuanya. 
terima kasih.


anda semua pun dijemput hadir utk menziarah my new blog..

hehehe..





hehe . back to the story yang sebenar .
about jalan- jalan.
hehe .
kejadian ini telah berlaku seminggu yang lalu.

sahari selepas aku balik malaysia..

ops! balik kemaman , kampung halaman.
=)



niat sebenar memang nk pegi mesra mall. kebetulan my fren pun ade ase tuh.
otw pegi tu, kat area CP kemaman, 
the plan was changed!
sidia terus u- turn. then menuju ke kuantan.

1st place is ECM .

hehe. sampai- sampai je terus g usha tiket wayang . 
kan mase tuh demam ombak rindu .
memang frust mase pegi tuh sebab xde tiket awal.
pukul 2.30++pm full.
pukul 5 pm ade, but already late to watch it .
masing- masing kejar mase. nak pegi hantar kak ayu lagi, si dia pun ade kelas malam tuh. so, terpaksa batalkan niat .

lepas makan. solat . terus gerak ke megamall. nak p maen bowling, tapi hajat tak kesampaian sebab line di guna utk tournament .





see. ketinggian yang hampir becoz..

the miracle of the 'shoes'
hehe . the present birthday , 2 inch . haha .
ketinggian yang hanya sementara .
haha












jom lunch yokk..












menunggu masa berlalu dengan menonton perlawanan bowling .
wow! hebat sungguh pemain itu .






ok . terase malas nak sambung lagi . 
mood uploading xde.
line yang agak slow .



ok .
nantikan sambungannya. 
bye


assalamualaikum.




0 comments: