| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, November 28, 2011

TRIP to KL | 2nd day |

Assalamualaikum...

tanpa kita sedari, masa pantas berlalu tanpa menunggu kita & tanpa mengenal siapa kita .
see! semalam dah 2 muharram,
bermakna, hari ni dah 3 muharram,
so, masih belum terlambat untuk saya mengucapkan
SALAM MAAL HIJRAH 1433H..
1433H.. semoga ia tahun yang membawa berkat & rahmat yang berterusan..

Lord have mercy on us, forgive us our sins and bless us with your love & guidance, amin.

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1433H...



harapan di hari baek, bulan baek , semoga kita dapat sama- sama berubah ke arah kebaikan .
insyaALLAH, langkah demi langkah..




so, lets continue to the previous story . ini entry kesinambungan .






1st place that we go yesterday also KL sentral .. same with the 1st day .
 knoe y ?
becoz, tukar blouse yang telah dibeli utk my aunt, sampai bilik baru tengok,
Ya Allah, besar giler .. then decide pg tukar balik.
alhamdulillah, akhirnya dapat juga saiz yang ideal ..


=)
then, perjalanan kami diteruskan lagi .

the 2nd day trip----> SURIA KLCC..



ni semua 'cik shidah' punyer idea . cakap nk photoshoot, memandangkan ni 1st time beliau ke sana, so, just follow je .





 before LRT sampai , sempat lagi pose .
dari kiri : kak ayu, me, shidah ..









 xperasan kak ayu snap gambar mase ni, kagum sangat tengok menara berkembar gah berdiri . haha. sampai mendongak ke langit.


=)





 click . click . candid time ...






hepi sangat dapat hang out together...




















photoshoot ..photoshoot & photoshoot ...

















maybe smpai sini dulu untuk entry kali ni ..

as usual, more photos than words.

actually. mood menaip tak datang- datang lagi ni .. hehe. line plak xbrape nk clear .
(masih nak salahkan line .ish3..btol2 xbersyukur ..)

ape la nak jadi ni.. ish3..



entry ni tergendala, draft semalam, tp baru edit balik & taip balik ape yang patut .

now, still in bilik kuliah . already done with the perlantikan AJK kelas utk sem depan .
masih pegang post yang sama, penolong bendahari .

thankz RX59 atas kepercayaan anda. time kasih jugak la sebab vote insan yang serba kekurangan ni. i will try my best .
insyaALLAH..


sekarang kelas da mcm cybercafe , susun meja . then, lappy sorang satu . sah-sah dah mcm cc... macam ni nasib kitorang lepas exam , result da dpt, tp still datang kolej lagi..

tak sabar nak balik this weekend . nak jumpa semua .
paling tak sabar , my honey . nur aisyatul hazirah .
hehe

bile call, asyik duk sebut pasal laptop kecik je ..
nak suruh beli kat die satu . macam ni la sekarang .
budak- budak pun celik IT .

=)


insyaALLAH , petang ni diberitahu akan dapat surat attachment kat hospital 2 minggu dalam cuti akhir sem ni ..

of kos la dapat hospital daerah .
HOSPITAL KEMAMAN.

=)



ok la . cakap da malas nak taip, tapi masih lagi menaip .
kan. kan. kan .


ok la..i'm surrender ..
puas ati ?


jumpe lagi . bye- bye sayang- sayang .


tingkatkan manis dalam senyuman ,
kurangkan manis dalam makanan .

 hayatilah dan selamat beramal .


assalamualaikum ,,,



   

0 comments: