| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, November 19, 2011

takder tajuk

Assalamualaikum...
 
 
 
this is 3rd entry for today
*see!! tu la,da lame xupdate,busy ngn exam,kuliah lagi*
 
::so, ingin menebus balik masa bersama anda::
== actually kebosanan sebenarnya ==
 
 


the previous update sebelum maghrib td, then, cik nani datang bilik.
lepak-lepak. then, mandi. smyg maghrib + isyak,
tup-tup.dapat ajakan utk ke cafe.
*fuh, bersusah payah pikir ~ ayat ajakan jugak yg diguna*
-never mind-
 
 
 
keramaian org di cafe td. siap boleh maen game agi sementara tunggu makanan siap.

tak puas sebab lambat sgt, terus pg belakang. tanya sendiri tukang masak.then, akhirnya dapat jugak makanan kami.
hehe. so, we decide to go netballcourt.
having the dinner there.
not 'candle light dinner'
but.
'sportlight dinner'








dinner with cik nani

----keluar jugak ambik angin malam akhirnya----
tersangat boring..
..kehujanan.nasib baek xlebat..







our dinner tonight
-->char kue teow basah =RM3.00
--> nasi goreng ayam = RM3.00

*see! bagus punyer.siap letak harga lagi*
ni dia cik nani. gadis lampai kelas kami.









kurang pencahayaan disini.

--wah.wah.itu sudu.& garfu plastik--


jom makan.






peace . 
*the 1st symbol bile ambik gambo long time ago*








-- again --










mangga punyer air .


stand together ??


motif : ???

0k.lupekan..









semut hitam telah m'kidnap' tauge yg jatuh atas lantai.

=)


hik3.










that's all for today. mr.h pun da sampai umah.
ok.time to text & call before get sleep.

*sian plk, balik kelas kene cntinue buat kerja balik kat office,
barang loading esok. *



---> bye.bye. semua. but not least lupe nak wish congrat kat pasukan harimau malaysia. 1-0 vs ngn myanmar td.

majulah sukan untuk negara

assalamualaikum

0 comments: