| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, November 22, 2011

pre - dinner

Assalamualaikum 
 
~~salam sejahtera~~
 
 
 
 hangpa semua sihat? da makan ?
(ok . ok. bawak bersabar!jangan berebut nak jawab.xpew2. bawa bertenang penduduk sekalian alam, sila jawab dalam hati)



semalam punyer entry, da di selitkan 
sedikit gambaran lokasi dinner kami kali ni kn.
yang di anjurkan oleh abang-abang & akak- akak senior batch 55
 
 
 
ok. semalam balik kelas pkul 12, 
then pg cafe bli makanan utk tghari. then siap- siap.
makan, mandi ,solat
 kene kejar masa. bas akan bgerak pkul 2.
pkul 1.30 nak semua kumpul kat depan surau ar-raudhah
 
 
 
 
 
3 of them; AJK protokol utk dinner .
 
(sebab tu kne pg awal)

then, xtvt snaping pun muncul sekejap disitu .




dari kiri : tutt, mawar, awi (monitor), 
belakang : kak ayu, efa.







again .
(tengok tu, kat tangan still pose yang same ; peace no war)





beberapa ketika menunggu, then, bas pun sampai la.
 
tertidow jugak dalam bas. sedar-sedar dah dekat stadium melawati dah.
 then, beberapa saat kemudian. sampai la kami ke tempat itu ;
kelab golf sultan abd aziz, shah alam
 
 *see~ siap gunakan istilah saat lagi
(xtually xpun, tipu la kan hanya beberapa saat. tp still nak guna jgk sebab nk gmbarkan betapa dekatnya tempat tu ngn stadium)
 
|jangan buat muke xpuas hati pulak ok|
--keep smiling--
 
 
 
 
 
 
the entrance of the ballroom
 
 
 
 
 
 

wah. wah. wah. akhirnya sampai jugak.
tetibe je terasa macam suasana perkahwinan je.

haha.
then, akal jahat pun muncul.
bile la nk buat majlis kawin macam ni..

*ish3. terselit jua kegatalan disitu*
eeeuuuu...plizzz
(taken by my friend's word .:)

---> 'mus, kan sederhana itu lebih baek'
 <--- ooh ya tak ye kan. oo. ok. ok..





dah. dah. ni da out of topic ni.
lets continue.
tonight's theme --glamourous / fabulous








sempat jugak pose ats stage 
sit  on da red carpet agi.
haha.
ala-ala anugerah bintang popular gitu.
(sorry, sbb da buat anda nausea)


orang laen tgh bertungkus lumus, then kami pulak?
bole ambik gmbar time cmni. haha.

akak, sorry k..kami kan budak sukakan lensa.

:)








 see. muke ceria sebab dapat g jalan area2 situ. ni area library kat dalam kawasan tu.
fuhh..besar giler bgunan library tu.

landscape sgt cantik kat situ.






  view ni dari dalam library.
nampak tak tasik tu??
bangunan yang bercermin putih .or lutsinar.
comey kan??
view of wonderful lake .


(terasa ketenangan menusuk jiwa)
i loike~





 
 
 
 lets zoom in the flowers.
 
geram sangat-sangat tengok. hehe.
 
 
 
 
then. jalan-jalan pegi cari kafeteria. 
tup-tup, bile pg, just tinggal kuih-kuih dan kek je..
 
misi pencarian makanan bermula.
 kafeteria yang masih baru .
 
 
 
 
 
 
 hi tea bersama kek dan air sunquick 
 
 
 
 
 
 
 
 
harap maaf, memang entry ini lebih banyak gambar dari kata- kata.
 
:)
 
 
 
 
 
suke akan landscape tempat ni..
 
 
 
 
 
 
 otw nk g ballroom, terlalu kat tempat ni.
ops . terlalu??

haha . singgah jap. then shoot.





_candid_time_let's_go_








 
 kanak-kanak ribena. 

:)







 inilah bangunan ballroom tu .
nampak klasik kan.
 
:)
 
 
 
 
 
 
 
perkarangan padang golf dari bawah .
 
 
 
 
 
 
 
 on the top.
 
 
 
 
 
 
ok la. ini je yang dapat sy selesaikan utk entry kali ni.
 
:)
 
about pre-dinner.
 
 
next pasal dinner kan menyusul dalam entry akan dtg
 
ok.
 
teruskan bersama saya ok.
 
 
bye2
 
 
assalamualaikum.
 
 
 
 
The most valuable places to be in the world are in someone's thoughts,
in someone's prayers and in someone's heart (:

0 comments: