| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, November 17, 2011

| kembali lagi |

hai . hai. hai.
 
ops .. sorry !!
.
.
assalamualaikum ~
 
 
maafkan saya. terlalu eksaited xtually . haha. dari td dah nak create new entry tapi..
 
line xdapat connect td. 
xleh acess .
so. jadi down. stress. hehe.
spatutunya kene hepi- hepi sebab semalam 17/11 ~ 
sudah merdeka. 
(alhamdulillah. selesai sudah peperiksaan akhir tahun 1 sem 2 )
 
*cepat dan sungguh pantas masa berlalu .
 
 
-->
 
 
 
 
 
ha..tu die. access has been denied.
 
 
 
 
so. pujuk la hati membawa diri . hehe. insaf sekejap disitu .
 
#exam da abis. tp tetap kene pegi kolej jugak.
for sign da attendance .
 
 
ni pun balik sekejap. 6t masuk balik pkul 3.
nasib baek hari ni jumaat.
mase lunch tu di panjangkan sket.dapat la balik bilik.
 
*ucapan kesyukuran dipanjatkan di situ.
nasib baek tidak lupa padaNYA.
alhamdulillah.
 
 
 
 
 
 
 


 ~ruang waktu tak mampu mengusir masa cinta yang masih ada,,
 
ilustrasi by norazlina nordin .
|365 hari mencintaimu|
 
 
 
 
 
 
 
oh ya.
sekarang masa utk..
 (asal macam tak cantik je font colour ni)
 
 
jap ...



nak tukar kaler merah la .
 
 
 
|tarrrrraaaa......|
*the font colour has been changed.TQ*
 
 
 
 
 
 
ok. lets start talk about...

about ..
 
about what??

eh mus, ko nak tulis pe sebenarnya ni?
 
 
 
<---- entah . aku pun tak tahu. niat asal entry ni pun nak cakap. 
aku dah kembali lagi. insyaAllah, akan lebih aktif lagi bergiat dalam bidang ni.. hehe.
 
 
(monolog dengan diri sambil di baca oleh anda semua sekarang ...hahahahahahaha)
 
koram watpe tu?? intai & read my blog ea..
hehe. da jd follower blom ni?
 
law x lagi. lepas abis bace this entry
sila pegi kat ruangan atas.
pegi kat ruangan followers. then, follow me ok.
 
 
thankz all... 
coz sudi luangkan masa utk bace luahan kata hati saya.
 yang hanya terbit apabila tangan menaip keypad.
idea mencurah- curah.
 
 
saksikan kemunculan new entry saya lepas ini.
akan menyusul nanti.
nak habaq mai kat hangpa semua pasai aidiladha hari tu.
hehe .
 
dah. dah. xleh banyak- banyak cite.
6t tak suprise. hehe.
 
ok.
bye2 .
teruskan bersama saya .
 
 
assalamualaikum..
 
 
  
 
 
 

0 comments: