| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, November 23, 2011

dinner |21 NOV'11| part 2

Assalamualaikum

bertemu kembali dalam segmen 'membaca blog saya', 
hehe ..

(:
senyum sampai ke telinga,  .
Xtually baru je lepas 2nd dinner .
td dah makan nasi putih dengan tomyam campur, 
then sekarang baru je lepas  'melapah' burger yang dihadiahkan oleh someone  .

  
rezeki malam khamis
dapat makan burger free, tq baby burger tu .

haha..gegirl terharu sgt baby belanja td. kekenyangan sudah.

*wow! baby?? pelempang nak!!!





seperti yang dijanjikan dalam entry dinner part 1
sy akan smbung balik pasai dinner . kepada yang tertanye- tanye or menanti kemunculan sy, diharapkan semua bersabar.
sy akan menyusul selepas ini. bukan nak interprem diri or bikin publisiti, 
tp ini adalah hobi sy, sy hepi bile sy dpt tulis or siapkan sesuatu entry pasai hidup sy.
i loike to write what i want to write..
pliz pliz pliz dont judge me ok..
if rase menyampah dengan coretan , contengan oleh jari saya.
snapshooting by me too..
pliz, pliz, jangan teruskan pembacaan anda. 
|tekan je button |x| di ruangan bar atas tab anda|
time kasih kpd yang memberikan kerjasama


kepada yang masih setia,
time kasih jugak sebab memberi ruang utk diri anda mengenali diri sy
saya amat terharu


nah , ambik ni utk awak ..


 
cantikkan ?

ambik la. buat peluk tidow.
:)





|u|p|l|o|a|d|i|n|g||t|h|e||p|i|c|t|u|r|e|s|



 awak,, betol ke nak tengok ni??  |sila scroll down|


















hai awak . assalamualaikum. salam perkenalan

*eh mus, bajet minah arab r lau buat cmtu? 

ok..panggg!!! lempang diri sendiri




tema : coklat  (includes jubah, pashmina)
awning : kuning 
kasut : hitam (sedia ada)

before masuk ballroom , in washroom (:







dari kiri : kak ayu, zu, miss h
 *hehe ..kegatalan disitu.
yg xpaham, biarkan. he2..






 
  
agak blur disitu, with hadiah cabutan bertuah kak ayu . pose with it..










 the snapshooter of my blog






 berdua bersatu by forteen (:











 hepi.hepi. 
then sampai la satu ketika, thinking of u..
rindu sangat ..
time kaseh jugak taw sbb text jugak walaupun awk tgk bola final ritu
i knoe u fav, tp awak korbankan jugak masa & kredit.
thankz 4 da sharing & ur caring..

(:






 wif mawar othman , mawar, sorry . msukkan kan jugak gmbar ni .
gambar satu lagi tu xedit2 lagi .

jangan sedih-sedih . masa lalu biarkan ia berlalu . pandanglah masa hadapan.
masa lalu pengalaman, masa hadapan adalah impian.
hope u happy di samping insan yg begitu menyayangimu..

:)



red + chocolate = ?

 




ok la. sampai sini je la k. mood da melayang-layang dah ni . still waiting for him.
as usual . futsal ~~

p/s : awak, thankz ats keizinan tu, mus hargai sgt ..
dont worry, xnakal la.
awak sorang je dalam hati ni..
 siyes!

(^_^)

*sila bace dengan nada yang mengada-ngada dengan ikut rentak..



haha ..ok la. k.. selamat malam semua ..

assalamualaikum..

0 comments: