| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, November 22, 2011

dinner |21 NOV'11| part 1

Assalamualaikum


Nobody is perfect. 
Semua orang tahu.
Kita akan rasa seseorang itu perfect 
only if we know him/her secara surface. 
Tapi when you get to know that person deeper,
the perfectness will shed away one by one gradually.


sambil- blogwalking tu,
terpandang la satu potong. ops berpotong-potong ayat ni 
(see  the words above)

 tetibe rase terpanggil je nk copy ayt tuh,
bukan ke sharing is caring .
--> oit, mak long! caring kah anda?
<--knp? xcaring ke? 
(monolog bersama diri)


btol kata orang, nobody is perfect. kite akan kenal diorang macam
mane lepas kite kenal die dengan lebih rapat.
kite pun kadang-kadang memang teringin sangat nk jd perfect, 
tp x bermakna bile kita da buat yang terbaek.
kite ni dikire perfect.
 (aku pun xtaw ape yang aku da mengarut ni, haha, nak cite pasai lain, terkeluaq pasai laen)



haha . ok. lupekan. aggaplah ayat- ayat di atas tuh 
sebagai mukaddimah or pembuka bicara. 
ok??


kamon la mus,
tak nak sedih- sedih anymore k..
 <--um..ok.ok.
ok, seperti yang dijanjikan dalam previous entry, 
nak habaq mai pasai dinner farmasi ni.
hari : isnin
tarikh : 21-11-2011
masa : 8.00 - 11.30pm
*dalam tentatif program macam tu la . tapi kitorang memang kene pg petang- petang tu lagi.
padahal takder la buat pape sgt pun.
mybe nk kurangkan pelatih utk naek bas lewat petang kot*

  tempat : kelab golf sultan abd aziz,
shah alam.
 *memang dekat sangat  dengan stadium melawati tu, mase duduk kat surau ats ballroom tuh, bayangkanlah. siap boleh tengok keindahan landscape yang begitu menawan.*



memang tak sah la kalau buat entry tak masuk gambar kan.
as u knoe me?
kui.kui.kui.kui3.


 (amaran lebih keras dari batu:

ni nak habaq mai kat hngpa semua. bile sy buat entry. 
kadang-kadang ade gmbar sy sesorang or ade gmbar sy yang anda tak berkenan ke ape ke. pliz. jangan teruskan lagi scroll down that entry, memang hobi sy buat entry, sy akan masukkan gambar. tak kire la pasai ape pun. itu minat sy, sy tak paksa pun anda semua bace entry sy. sbb sy da bagitaw awal-awal lagi dalam entry-entry saya yang lama-lama.
sy memang sukekan gambar. then, bile tangkap-tangkap, xkan nk simpan sampai penuh dalam laptop kan. or penuh dalam pendrive or hard disc kn.
tp sy abadikan jugak segala kenangan tuh dalam ni.
mane la taw, nanti ape2 yang terjadi akan datang ,
tetiba pendrive or softcopy hilang ke,
hilang ingatan ke..
*mintak- mintak la dijauhhkan * 
maybe ni salah satu care utk sy ingat balik ape yang terjadi dalam kehidupan seharian sy.

pliz.pliz.pliz. 
dont judge the book by its cover.

    



--->wow, panjang giler amaran ko kan mus ..

<-- akhirnya. terkeluar jua ape yang ingin ditulis sekian lame.




-ok-

lets continue with the picture about the dinner last last night.
part 1


  
riang- ria raye .
ops 
riang-ria dinner la.
(pelbagai kaum dan budaya)
 ---rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan---
 haha, xder kaitan langsung. hu3..





 
-->budak- budak kelas kami<--
dari kiri : shima, wia, zu, hanis






 

bile junior bertemu senior. macam ni la.
(bagai pinang dibelah tiga)

 adik syafiq & kak nik .







 
                                                                                            pasangan roomate yang romantik                                                                                                                                    




                                                                                                                  
  
 anas with kak ayu .








--mawar othman-- 





       
  
dira , ayu natasha .




  
warna- warni malam ini .
(haha, malam itu la)
*saje je nk gune '..ni' *
...hahahaha ... 


eiyda : bangga tak? gambar ade dlm blog ni?
haha
*sjeje nk interprem sket .*


=)

..inilah kerja ajk protokol.. 
mase ni cabutan bertuah.
kak ayu, tahniah dapat hadiah tu. hu3




  
kak ayu versi arab .
'kaifahaluka'
<--- alhamdulillah, ana bil'khoir..




 lets eat together- gether..





the menu---->




campur-campur.
 banyak sangat sampai xabis.
berbaloi jugak la. byaran dinner per head =RM75
(includes goodies bag , cendrahati) 



last but not least.
favourite ice..



yummy . yummy .yummy .



ok la. sampai ni dulu utk entry ini.
temui saya dalam entry akan datang.
haha.
(unsur suspens di selitkan disini)
maaf, rakan-rakan bloggers & follower sekalian..
entry ini sudah panjang. jari dah xlarat nk sambung lagi.
ok. c u in next entry.
saksikan kemunculan saya.
haha
(mus, ko bjet femes r tuh, haha.)
*panggg! penampar utk diri sendiri..


ASSALAMUALAIKUM.
bye-bye sayam semua.terima kasih atas masa anda bersama sy.
:)
keep following , enjoying, & smiling

 

0 comments: