| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, November 19, 2011

< < < click| . capture the picturessss|

ASSalamualaikum..

tersalah besar pulak font ni. hehe.tp xpela.da malas nak backspace balik.huhu. ow r u? smoga sihat- sihat dan sejahtera sentiasa right.


hari pun dah semakin gelap. petanda-petanda hujan akan menyimbah bumi sebentar saja nanti.
(sempat lagi kan.update lagi.)


...pagi td dh stay up..petang tadi rehat jap..layan autumn in my heart. then. bila bukak notebook .tertengok gambar-gambar die. terbukak la folder ni.


hik .hik.hik .<<<>>>

tertengok ke sengaja tengok ni r??
<----huhu. entah. tangan yang salah. laju je gerakkan mouse.marah sama die.


(masih nk pretend diri lagi)





gambar ni actually di capture awal bulan 10 lagi.
7th oct 2011

|di kala beliau dan beliau 1st time menjejaki sy disini|




nak tau kah sape gerangan itu?





jom.jom.jom.




kita intai sama-sama. beliau yg saya maksudkan ialah .





jeng.jeng.jeng.jeng.

(unsur saspens tetibe timbul disini, padahal koram tak rasa pape pun kn.kn.kn..syok sendiri je tuan punyer tanah ni kan)ok.lupakan..

 





see!!takpenahnaksiyesbileambikgambar

ade-ade je aksi die..ummm...
(sorry.lupaspacekanayatdiatas.maafkan hamba)
*padahal sengaja*ops..terjujur plak.wink-wink-wink
ha..itulah beliau.beliau. tak kenal kan? ok xpayah kenal k. nanti anak jiran mak cik peah marah sama kamoo..

(ops..jangan termuntah disini..)
hasil 'capture'guna EOS 600D.
nasib baek tuan DSLR v pinjam. time kasih banyak-banyak.
=)

(kazuya Ryu, jangan marah.budak nih memang suke ucap time kasih)
*thankYOU.thankYOu.THANKyou.THANKyou.*






haa.inidia abang & adik..
jap.jap.yang mana abang.yang mana adik ni..hehe..
hehe..
=)
jawapannya . kalau nak taw, text KAZUYA RYU ok..

nanti die akan cite semua kat hangpa semua.
hehehehhehehe..

kazuya ryu, jangan marah . 
*budak nih memang sengaja cari pasal. hu3.*





 
gambar curi.mase tunggu waktu maghrib masuk.







photo-G profesional capturing this..








lagi gambar candid.shot from photo-G berkaliber.

*tengok tu. puji lagi*
--kazuya ryu, keep smiling ok--






 
yang ni photo-G yang masih baru.
baru belajar.macam  budak dalam gambar ni jugak.
=)
lagiii....








 
macam ni la kalau camera duk kat tangan..
click.click.click.
fokussssssss...





 ok la.part yang bawah ni, saya pulak yang ambik alih.
=)p















ok la. memori menerpa lagi.

hehe.
ok la.

sekadar cebisan kenangan untuk di kenang.
ok la.

da mghrib da. hayya ala solah.
assalamualaikum

0 comments: