| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, November 27, 2011

<< wedding >>

Assalamualaikum 
just a short entry utk saat ini .
 
kesakitan kehatian teramat . loading kene tunggu banyak- banyak . line tak berape clear macam siput- siput .
 
 
(see! akibat geram, ayat jadi tunggang- langgang .. biarkan!)
 
 
 
 
 
actually, banyak lagi entry akan menyusul akan datang . 
tapi tak tau bile sy akan create . 
kene tengok masa, line , & yang penting kerajinan sy disini .
hehe .
 
 
 
 
ok la .tak nak tulis banyak- banyak. tapi nak sentuh sikit je pasal tajuk di atas.
 
wedding??
 
spt entry lepas .
 
 
 
 
 
this is their picture .
 
 
semalam, my kazen . adik pengantin perempuan ,
tag 2 photos kat my fb.
 
 
so. just nak share dgn u all that photos ...
 
 
 
 
 
 
pelamin ala-ala kepak . wedding in the sky .

hik3 .
siyesly, comey!!!








pengantin baru at kemasik ..
=)
photoshoot .
( hanya 2 photo ni je yang ada .)
bile sebut pasal pantai kemasik , kenangan itu menerpa lagi . haha .





ok la. i think until here 1st .

the next entry will b comnig soon .
bye-bye .


assalamualaikum ..

0 comments: