| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, November 2, 2011

# BIRTHDAY WISHES #

ASSalamualaikum ..
 
 only short entry . just to update about the birthday wishes ..
 
 
 
 
 


birthday wishes ~~~
 
 
 
  • fehah : salam. mus. aku nk wish bfday mu awal ek.hehe.epy bfday cyg! smoga dirahmati Allah selalu =). dan berbahagia dgn ameer. 
  • dayah : hapi besday! smg sht selalu =) 
  • fateena : selamat hari lahir! semoga panjang umur dan hidup diberkati Allah  s.w.t. luv u! 
  • jue : happy birthday ..yg ke-19.. smoga ceria selalu dan diberkati ALLAH s.w.t..=)=)=)
  • amalina : Hb yunk..may GOD bless u n alwez sukses.. 
  • mawar : happy birtday sahabatku=)
  • suhada : happy birthday sis..may god bless u..sweet 19 more better than before this..be a mature girl k..dont't naughty2..hehehehehehe..
  •  suhadah : no greeting card to give..no sweet flower to send..no cute graphics to forward..just loving heart saying HAPPY 19TH BIRTHDAY MUS..smg pjg umur,murah rezeki, berjaya didunia dan akhirat..=) AMIN.
  •  fatma : happy birthday syg! smoga berjaya dunia akhirat.
  • zulaikha : {mms} epy birthday muslihah..smoga pjg umur n dimurahkan rezeki..smg berjaya dunia akhirat..
  • k.ayu : ya allah ya rahman ya rahim,jika sahabatku jatuh cinta,benihkancintanya kpd sesorang yang melabuhkan cinta kpdMU, agar bertambah kekuatan utk mencintaiMU. wahai maha penyayang, jika sahabatku jatuh cinta , izinkanlah dia menyentuh hati orang-org yang hatinya tertaut kpdMU, agar sahabatku tidak jatuh dlm jurang cinta yang murah, wahai maha penyayang, jika sahabatku rindu, rindukanlah dia kpd seseorang yg merindui syahid di jalanMU, wahai penyayang, jika sahabatku rindu, jgnlah rindu kpd manusia, agar sahabatku xlalai merindui syurgaMU yg sebenar..SELAMAT HARI LAHIR YG KE-19..smoga pjg umur dan murahkan rezeki.. 


mr.h : selamat hari jadi syku..semoga panjang umur dan murah rezeki  dan diberkati ALLAH. semoga hubungan kita kekal hingga akhir hayat .

*actually wishes ni dipenghujung waktu nak masuk 1 nov dh . baru di wish secara rasmi di text . malam sebelum 31 oct da gayut . tp xsmpat jam 12. dua-dua dah terlena . so . die wish awal..siap nyanyi scr live ag..hahaha ..

=) thankz  dear..


thankz all ..=) ni diantara text di hp...
yg laen terlalu byk di fb .. =)







antara ucapan di fb ..




tp xbrp clear . . its ok . sjeje nk masukkan jugak . thankz jugak buat cg . ingat lagi ..=) hehe.






ok la. sampai sini la dulu utk entry ini . =)













----> entry ini adalah ucapan sahabat-sahabat utk bfday kali ni . 31 oct 2011 . . actually da sambut ngn fmli 26 oct 2011 ari tuh. huhu .. ok la.. assalamualaikum ..bye3 .


0 comments: