| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, November 25, 2011

selamat pengantin BARU

Assalamualaikum




hi everybody . selamat malam . hari ini memang tak buat lagi entry,
so ini dikira 1st entry la utk hari ni,
25/11/2011



tertekan sangat dengan line celcom hari ni, lambat sangat .
nak loading gmbar kat fb pun lambat,
apatah lagi nak tgk video kat u-tube,
pasang thr online pun tersekat- sekat .



boring sesangat- sangat . da tak tau da nk buat ape .
novel ade, tp mood xde .
mood tak datang- datang lagi.
tapi kalau mood membaca da datangg . 
mesty la kesian kat koram-koram kan .
tak dapat nak bace cerita sy hari- hari kan .


hehe . (sorry! agak perasan disitu)



Actually, da tak tau nak cite pasal ape . 
pasal kehidupan kat sini selepasa exam , sehinggalah dapat result,
adalah saat- saat yang paling membosankan .
pape pun cuti akhir sem memang kene balik ikut takwim cuti utk thn 2011
*perasaan berbaur sedih disitu .


weekend ni,,(that's mean esok la kan)
plan asal memang nak balik kampung, of kos la. 
kan dapat cuti hari isnin.

*yeay ! cuti ..

tapi ayah tepon aritu cakap along tak payah balik la k.
dekat sangat dah nk cuti sem.
nanti minggu depan pun balik.
buat penat je .



mule-mule frust jugak, almaklumlah my kazen nikah esok.

p/s : ayu, sorry taw xdapat pegi majlis tu. nuha doakan semoga bahtera yang akan dibina akan kukuh sehingga akhir hayat. amin .
alhamdulillah , bertambah sepupu ipar , 6t bertambah pulak anak sepupu.
semakin tua la mak long .
haha..





ni la my kazen , che ku noridayu .

(menanti ketibaan saat- saat bahagia)
akad nikah : 26 nov 2011 (sabtu)
tempat : kg paya berenjut, kemaman.

bersama pasangan beliau, khuzaimi .
-majlis dekat semporna, sabah . memang tak pegi jugak .
takpe yu, nuha doakan dari jauh ok.




this is only the short entry . line broadband tak berapa nak ok hari ni .
ade mase, update lagi .
esok pun ade plan dgn kawan lama ..

hang out together -gether .

nantikan kemunculan entry akan datang .

assalamualaikum..



0 comments: