| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, November 24, 2011

alhamdulillah

ASSalamualaikum
 
 
 
alhamdulillah ..alhamdulillah ..alhamdulillah
tajuk entry :pliz c above .
 
 
 
 
tak der kate yang nk gambarkan betapa aku bersyukur ke hadratMu Ya Allah.
atas kurniaan rezeki mu kepada hambamu ini.
 
 


siyesly, sampai sekarang sy masih tak percaya.
*kali ni btol-btol, sy tak tipu anda semua
if nak percaya, teruskan.
if x percaya pun , its ok
tarikh : 24/11/2011
hari : khamis
(result utk sem 2 tahun 1 )
 
 
Ya Allah, hanya engkau yang tau isi hatiku, actually, memang target 3.00 je utk sem ni.
sy taw kelemahan sy.
 lebih- lebih agi subjek kimia organik & amalan farmasi
memang terkilan jugak la dengan result formatif aritu,
sy tak tau kenapa sy tak dapat skor dengan baek aritu .
yang begitu terkilan adalah subjek amalan farmasi.
carry mark just 18/30%
tapi hari ini segala penantian telah berakhir,
segala jawapan telah terjawab.
alhamdulillah . kali ni rezeki menyebelahiku.
tak sia- sia struggle giler-giler last minit.
tiada kata yang dapat menggambarkan perasaanku ketika ni.
siyesly, sampai sekarang masih tak percaya kimia A-
memang sy tak pernah target utk subjek 'alah' tu.
alhamdulillah. atas kurniaanMu Ya Allah ..
 
 
 
 
 
petang, off to bandar sg buloh . jejalan sambil beli barang .
 *yang beznye, sebab dapat bawak motor .
 
(tak sabar nak balik, rindu my motor kat umah..yangg,, take cre taw)
 
 
 
 
 
then, sambil2 jalan tuh, terjumpe la benda cute ni .
:)
terus pegang . tak nak lepas.
 
rindu sangat kat my honey, aisyatul hazirah
* nanti balik, along bg adik pakai k..
 
saiz :25
kerajinan kedatangan kemalaman keinian
 
so, masak la bnda kat ats ni.
pakai campak je .
tp sedap jugak .
*bukan puji diri sendiri, tp kebenaran .
haha. --kata baby sy-- thankz zu . haha
malam ni nasib baek kot.
 
 
ramuan : 
bawang (dimayam)
kicap manis
sos cili
air
*gula
*garam
*ajinamoto


*secukup rasa

mee kuning
kubis
isi ayam


then siap utk dihidangkan. atas koram la nak letak ape pun. tu bergantung kpd apa yang koram makan .

dinner together with kak ayu 


selamat menjamu selera

air pelbagai rase. hik3.




last but not least 



dapat mms dari si dia.
ye la. da lama tak bersua. tak berjumpe.
text & call je la .

:)

thankz oppa





ok la. sampai sini dulu .
 
jumpe lagi
bye  

assalamualaikum




0 comments: