| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, October 5, 2011

today session .

assalamualaikum.


ok. 15 min lagi mase sains tingkah laku . curi mase sekejap .
curi laptop mawar othman . curi bersama broadband . haha .

ops . statement yang kedua tu salah ok. silap!! bukan curi tapi dah mintak izin tadi .


ok la . tak nak karang esei panjang- panjang . juz nk share pasal today session .
very- very best . prepare the lozenges at the lab .
haha .

sem 2 . for the 1st time .



alhamdulillah . after di briefing oleh lecturer bertugas . then , start la make the preparation .

sampai la jadi macam ni .







lepas tu nak masukkan dalam hot air oven bersuhu 60 degree celcius selama 60 minit .
(teruja sangat buat ni . macam buat kue raye kat umah je rase )


then .



after 1 hour .







lozenges yang telah keras.  melekat pada parchment paper . take it into ointment jar .











sekali tengok macam coklat smarties je .
tp beza coklat smarties tu warne warni .

=)







da siap!

simple basis lozenges .





all preparation for today .

three ..






label dan hantar .








gambar di ats adalah preparation yang tak jadi akibat suhu yang tinggi .

taken from mawar punye photo .
huhu .

ok la .


c u next time .

ok 

papai .



------> ok la, papai . nanti lecturer masuk . offline dulu . assalamualaikum. salam sejahtera .=)

0 comments: