| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, October 29, 2011

|pertemuan yang tidak diduga|

assalamualaikum...
 
 
 
salam sejahtera . salam satu malaysia . salam satu terengganu .
eh. eh. await entry kali ni ade salam satu terengganu pulak . hehe .
hehe . hehe . (mus! . dah!!. stop ketawa . time to serious .)
suara lain : baeklah .
*kata pada diri sendiri*

(mood : hepi x abis- abis lagi )



mesty koram taw knp salam satu terengganu kn ? 
ye . ye . saya pun taw jugak .
so. kite sama . seri . 0-0 .
 =)

actually tonight adalah malam penentuan . final piala malaysia 2011 .
fuhh!!! saya pulak yang berdebar . mengalahkan pemain pulak .
kalah kapten terengganu; marzuki yusof .
hehe . actually . memang nervous . almaklumlah malam penentuan .

dengan itu, saya hadiahkan serangkap kata- kata buat penyokong- penyokong terengganu .

kelantan telah dikafankan . selangor telah dikebumikan . negeri 9 bakal jadi arwah . HIDUP TERENGGANU .peteh ganu peteh . doa utk kemenangan GANU kita ok . 
HIDUP TERENGGANU~
hehehe . begitu bersemangat sekali . nak taw kenapa ? jap . kata- kata saya akan menyusul selepas ini . 
tunggu!!!!!

sekarang telah berlangsung perlawanan antara pasukan terengganu (pasukan tetap dihati ok ) dengan pasukan nogori . hehe . pasukan n.9 ..dikesempatan ini jugak saya nak wish good luck to pemain- pemain. buat yang terbaek. kami akan sentiasa menyokong. kami??
hehe . kami la. actually entry ni dicipta . bertittle : pertemuan yang tak diduga~ ok2 . segala persoalan akan dijawab sebentar nanti .
sebenarnya . hari ini 29/10/2011 . mr.h and da gengs turun kl. sampai semalam . tujuan? of course la nak tgk siaran live di stadium shah alam . diorang (mr.h & da gengs) actually da rancang nk pg tgk bola ni 3 hari lpas da. tp xjd last min ari tu . sebab tiket da abis . tp semalam. tetiba ckp jadi pegi . hehe . sambil ketawa (hepi sgt die ) . die mintak tolong someone carikan . alhamdulillah . ada . awl pg sampai . transit di rumah abg kesayangan di pantai dalam .
so, based on the story above, pertemuan yang tak diduga telah berlaku di antara saya dan mr.h .hehe . hajat dihati memang xnk kuor kl. alang-alang dia da ade kat sane. so bertemu lah kami.pertemuan ketiga --> berjaya times square .

gambar ini telah dipilih utk senarai gambar teratas dalam entry kali ni . reason? ntah . i like this pic . ramai cakap gmbar ni sweet . sweet kah ? haha . tanye sama hati . ikhlas kah ? tapi saya suke sbb mr.h sweet sgt dalam gambar ni...tengok tu. sempat senyum agi. actually.memang susah nk tgk die senyum mase ambik gmbar.hehe .penantian terhasil . hik3. berjaya. CREDIT to miss mawar. our PHOTO_g for today. hehe.......                                                                                                             (ini luahan kata hati saya shj . bukansebabnakpujipakwesendiriokay)

hasil tangkapan yang tidak begitu memuaskan. tapi i like . candid syndrome yang agak ceria suasananya . hik3. 



ade ruang disitu~ after makan di taste of asia . otw naik lif ke ampang superbowl . @berjaya times square . tingkat 5 .
 

iklan gigi . sengihan yang dibuat- buat . ish3 . macam-macam la .. otw nak start game . .


proses pengajaran cara pemegangan bola . haha . maklumlah . ni baru 2nd time maen benda alah ni .hehe . maen- maen . byk kali jugak masuk dalam longkang . hu3. malu yang amat .tp alhamdulillah . strike jugak skali . hu3 . pemenang  :
1) rambo007-mr.h
2) tantari- abg pa
3) katipang- kamal
4)3 sahabat- mus, ayu, mawar .

da pandai da . hehe .


lagat rambo007 maen . hehe . begitu bersemangat . isk3.


mawar- our photo-G . hik3 .


paper bag yang berisi GPS . haha . bersama kak ayu . 


then. setelah beberapa ketika disana . masing- masing membuat haluan sendiri. mereka mahu bergegas ke stadium pulak. takut jam . hehe . saat - saat terakhir disana sangat mengayat hati . sedih . tp apakan daya . sampai disitu shj petemuan utk kali ini . ( eh . . knp emo sedih pulak ni . sob.sob.sob.)

ok la. utk pengetahuan . entry ini dicreate semasa blogger ini men'online utk dgr thr . siaran langsung dari stadium. beginilah nasib kalau duduk hostel tak leh tgk tv . =(
--> ok la. sampai sini dulu utk entry ini. ade mase jumpa lagi. masih menanti jaringan gol . assalamualaikum~~

 


0 comments: