| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, October 1, 2011

OFF to KLCC !

Assalamualaikum.

hehe . bertemu kembali kita dalam rancangan jalan- jalan cari makan .

=)

ops. 1st of all . thankz to all of u .
(bajet  ramai org nk bace blog buruk ni)

hehe . papepun . time kasih jugak sebab luangkan sedikit mase untuk membace kisah sy .



sorry sngt sebab dah lame x update . minggu lepas sy tetap blogwalking w/pun bz dgn exam formatif .
so. memang xsempat nk update langsung .

mase xde . siyes . sorry .

tp hari ni . saat ni . sy create this entry .


semalam . 1 okt 2011~ off to klcc!
for the 1st time menjenjejakkan kaki ke sini .

siyes! 1st time . tgk tu . korang gelak. ni mls nk bgtaw ni .

ok2. this entry mlas nk tulis byk2 . sekarang pun masih bermalas-malasan di bilik apabila entry ini ditaip..
siyes . semalam xleh tdow . maybe kne tinggalkan roomate kot .
hehe . nasib baek kak ayu ade .

thankz kak ayu .
syg kamoo..


ok la .

so mcm biase . gambar-gambar budak yg 'perasan cntik' akan menyusul selepas ini .
if koram -koram sume nak muntah ke ape ke. dinasihatkan jangan tengok ok .
ini blog saya . dan ini adalah 1st time sy disitu . 









at hostel. before start the journey . haha . mcm nk pg ekspedisi je kn . hoho .








already there . selepas naek ktm dari sg buloh to kl sentral. then LRT to KLCC .
at food court . breakfast + lunch .






weeeeeeeeeeee............






again. law boring sila jangan tengok .








kak ayu wif pasta cabonara  .






the entrance !!!















muke xsedia . tp dh kne capture .







kawan komen smlm kat fb . gune cmera phone ke dslr ?
hehe .

sy jawab . kamera fon shj ok. 
kami insan yg kurang berkemampuan utk memiliki barangan itu buat mase sekarang . itu hanya impian .





berdiri dgn gahnya . di sini bangunan maxis .





mus in da air . 
=)






bunga pun ade gk . .huhu .










before watching bini-biniku gangster .


















posing with nikon .








eh . duta ke ni ?? hahaha .








then . jejalan ke masjid jamek ..




muke masih tersenyum walaupun hakikatnya letih yang amat sangat .
so. konklusinnya . semalam hari melepas tension . sekian terima kasih .


assalamualaikum . salam sejahtera .




video air pancut di taman tema depan suria klcc.




video








----------> perut lapar minta diisi . take shower 1st .hehe . hari ahad yg bermalasan dibilik .











0 comments: