| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, October 15, 2011

|kelmarin + semalam|<---- THE MALL, PUTRA

assalamualaikum

hi u all ..

.........


alhamdulillah . hari ni dapat bernafas dengan tenang. walaupun hari ni satu hari je kitorang bercuti utk hari minggu .

but it's okay for the replacement class for deepavali next week.
hehe .

Xtually bukan eksaited nak sambut deepavali . but.

???


persoalan tertaip disitu . adakah anda semua tertanya- tanya . ok- ok. saya faham kondisi anda. lets me to answer that .

but what??

sebabnya nak balik umah. kih3 . kasi suspen disitu .(walaupun tidak terkejut pun sebenarnya) kuang- kuang. kuang..


 *alhamdulillah. kenyang. breakfast + lunch just now . so. sementra tunggu zohor . singgah sini sekejap. then. terus click kat new post <---- sebab itu la post ini di create buat masa ini*

semalam keluar after class hour. around 6 reach at PUTRA . bought the ticket f0r deepavali holiday next week . erm. erm.. yeay . x sabar nye . (tersipu- sipu senyum sampai lebar ke telinga) .

at putra . 





dhira tgh khusyuk membeli ticket . ~ gambar di snap tanpa pengetahuan beliau . kih3.




after complete . berjalanlah kami ke the mall, putra .( takkan la nak naek basikal pulak kan )
huhuhu..



so. kami ke MCD . ragam- ragam budak budak yang menjamu selera . lets zoomm..




LOADING
....
.....
.
.
.
.






at McD the mall . jom bersantap together . gether .





cute kah mereka ??

kata mereka : kami sentiasa cute. terima kasih .






~kami budak yang sukakan lensa ~










ish. ish. ish . sampat lagi . so, layan je .







of kos . gambar sesorang memang kene ade dalam blog ini . keh3. nanti kewibawaan tercabar . hik3.









semapat agi posing depan watson .


reflection! semalam terjumpa irma hasmie kat situ . siyesly . suke sangat tgk die lpas bertudung ni . comey sangat.

semoga perubahan itu membawa 1001 erti kepadanya . amin.




ok la. da mls da naek taip panjang - panjang . nak study utk amali esok ni . test farmasetikal.
doakan saya .

time kasih~

----> sharing is caring | " jika kamu sayangkan seseorang, maka lepaskanlah dia pergi. andai suatu hari nanti dia kembali padamu, mugkin dia jodohmu. Tetapi andai dia terus prgi dan tidak berpaling lagi, mungkin dia tidak ditakdirkan untukmu"   ---unknown sender . . . pape pun . thankz a lot .

0 comments: