| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, October 23, 2011

karnival sukan farmasi

assalamualaikum ..


actually dis entry tak nak tulis panjang- panjang . 




tp mahu show off kan gmbar ni je . xsempat nk create pjg- pjg . jap agi ade somting to do .

so hope u guys . enjoy it .







after clas. terus keluar . jalankan tanggungjawab sebagai ajk hadiah utk karnival sukan farmasi anjuran batch 59 .
kepeningan jugak nak matching hadiah dgn harga . (:
nasib baek kak zura da dtg semalam . kereta penuh dgn hadiah . duduk berhimpit mcm ikan sardin . hehe .

:)






aik . tersenget pulak gmbar ni . sorry . malas dh nk rotate . hope u can see this . hehe.
diantara barangan yang berjaya kami keluarkan dari kedai tersebut . 
its does not mean curi ok . 
hehe . law xpercaya . boleh tgk resit pembelian .

...
almost 500$$ jugak ~~






ni hasil nye . sorry. ni hamper for saguhati je . yg class punye spt johan . xsmpat nk capture semalam . tp memang mewah sgt barangannya .

semalam balik lepas isyak . siap2. then. terus sambung wrapping this . almost jam 12 jugak siap .
hehe . enjoy it .




pagi td . 23/10/2011 ~ senamrobik di padang . 
pesanan penaja : di kesempatan ni, ni wish epi birthday kat mamal .
MAY ALLAH bless u..amin.



diperkarangan padang . senamrobik yang dikendalikan oleh batch 59 . junior batch 60 memeriahkan suasana . jugak tidak dilupakan buat senior batch 55 . walaupun bil yang hadir xbrape ramai . tp kami hargai sgt ats kesudian kalian. terima kasih .





pertempuran ole tempo (pasukan kami ) melawan batch 55 .

hehe . seri . 0-0




behind the court . huhu .  para penyokong . kih3.







sorry . xsempat nk capture gambar byk2 . hehe . 6t lau ade pape sy kan update lagi .
ok la . tq .


---> malam ni kne siapkan movie maker utk tayangan esok kat auditorium . ok la. sampai sini dulu . c u in next update. bye- bye. salam .

0 comments: