| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, October 7, 2011

akhirnya . .

assalamualaikum ..


hehe .. huhu ..hihi...

jap . jap. nak senyum abis- abis dulu . hik3..
=)


actually . baru balik outing . hehe . wif . mawar. ayu . ..

tettt..tettt.teettttt..



termasuk la . si dia bersama abg kesayangan beliau ..

actually. datang kesini atas urusan penting .
then . alang alang menyeluk pekasam. then sunggah la sg buloh . 
kepong ngn sg buloh is not too far right .

siyesly. td jumpe. bdebar sgt. hihi.almaklumlahlah lame tak jumpe kn.hehe.


kami bersama mereka-mereka jalan2 ke the store. si dia lapar sgt.
so..sesampai je food court terus order mkanan .



menu: -tomyam seafood with rice 
- apple juice

(mawar ngn kak ayu makan nasi goreng ape ntah)


...................


imbas kembali saat -saat kami jumpe kat hospital sg buloh td.
hehe .

*mesty koram tertanyer2 nape jumpe kat hospital kn?
hehe.

mcm ni citenye. actually hospital sg buloh tu bersebelahan dgn kolej kami.
so, memandangkan ni 1st time die dtg sini. so. pesan awl2 suruh tunggu kat hospital. senang nak guide jalan ke asrama. maklumlah kene meredahi bukit tension dulu.
law x. memang tersesat kot.

ok . ok. back to story.

*perasaan mase tu memang sukar digambarkan. u knoe y?

1st sebab lame xjumpe die kn.
2nd. sebab 1st time jumpe abg die.

alamak. mane tak kecut perutnya. tp alhamdulillah. dapat menyesuaikan diri. kih3..
(siyes. btol. td pun da ckp banyak sgt. cian si dia. tidak dilayan.haha.


ok2. sambung!

bila masuk je dalam kereta. aku terpegang la satu beg. btol2 ada atas ribaan aku.

then die ckp.

"cube bukak beg tu!!!"



kat beg tu ade tulisan EOS DIGITAL.
um..cam dapat agak je ape kat dalam tu . 


then. ase nk menjerit. sebab ade DSLR dlm tu. 

WWWAAAAHHHH!!!!!!!!!!

canon D600


---->





jap. jap. sabar-sabar. jangan salah sangka.
it's not mine. hehe. tp abg si dia yang punye.

mase tu memang rase eksaited tersangat- sangat.
dapat beramah msra. pegang. tilik.dan dakap benda tuh.

hehe. thank kazuya ryu.
kerana memberi peluang utk menggunakannya. siap pakej ngn ajr sekali. hehe. alhamdulillah. da taw serba-sedikit tentang penggunaannya.



if u want to knoe. benda cute tu adalah my impian.
hehe.
tp xtaw la dapat milikinya bile.
=) doakan smoga di murahkan rezeki ok.

amin..



so. da xnk nk karang panjang. panjang.




jap- jap.

uploading picture!!!!






hepi- hepi. 
fokus!!!

then.

click!!!!





eh. die pun sibuk nak click jugak. haha.

candid syndrome by mawar.

thankz a lot mawar othman.

really -really like it..









ha..ni die. macam ni gune. tekan ni..
bla. bla. bla. bla..



* like this pic. candid!!





ok. cpt.meh nak capture gmbar..~~


............



---->


-->

->






tgk tu.sempat lagi buat aksi-aksi cmtu..um..

cute!

~lalalalala~

(sje ambik ati)

haha..







ok la. continue again tomorrow with another part.
to be continued.


----> hehe. mood for today. hepi.hepi. thankz a lot kpada pihak yang terlibat. really appreciate that. tgn duk laju taip. kepala memerah idea nk conteng kat sini. tp mulut masih lagi xlekang ngn senyuman. ok la. tunggu 4 da next episod. papai..assalamualaikum..

1 comments:

Anonymous said...

sweet~~smoga berbahagia hingga ke akhir hayat...amin...