| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, October 27, 2011

|19th of birthday |

assalamualaikum & hai everybody . .

actually entry ni di create di mana- mana . he3 . ye la . xpandai nak state kat mane . sebab bas sentiasa bergerak . hehe . in my journey to back again at KSKB sg buloh .
waaa... xmo balik . tp terpaksa gagahkan hati dan kaki . hu3 . um . x puas cuti 2 hari je . nak banyak- banyak .
ok la . this entry di create sebab nk share something about yesterday . haha
date : 26th oct 2011
place : my parent's house . (ye la . xkn kat ur parent's house plak kan )
hehe .
event  : enth la . (smbil senyum malu . tutup mulut dgn tangan ) hik3 .


*sila rujuk tittle jika mahu mengetahui event yang sebenar* terima kasih~



my 19th birthday right ?
actually this coming monday . 31st oct . but . disebabkan smlm last day kat rumah . tu yang buat awal . 
terpaksa di awlkan .hehe .
6t mesty dh xsuprise kn . ok la. xpew la . xsuprise pun . yang penting dh celebrate semalam bersama-sama dgn orang- orang yang tersayang . x la kempunan sgt 6t bile balik sane . he2 .

entry yang ditulis ptg td . lepas tu draft . sakit kepala sgt td dlm bas . 

jom . lets continue ..



the background~








my lil sis . with the heart ballons .




ni before majlis . lepas balik shoping barang- barang & cakes .



wif my kazens . include . our dentist, DR . Norisa .





lunch together .menu . ikan goren singgang + ikan goreng + budu + goreng sotong.
amat menyelerakan .





hehe . both of cakes . 
actually majlis ni nak sambut ngn fmli je .tp last minutes planning . mak cakap . buat makan pgl sedara mra n kekawan terus la . buat bihun . ikan ngn pari bakar . .
so . terpakse beli satu lagi kek .
tu la hasilnya .


| HAPPY BIRTHDAY NUHA |

* abaikan kesalahan teknikal . disitu tertulis 18 . rupenye2 sy da 19 thn . betol xperasan kesalahan tuh .
mr. h pun xperasan mase beli hari tuh *

mesty koram tertanya- tanye . kenapa NUHA kn?



hehe . actually tu name timangan sy mase kcik ag . fmli semua . sedara mara semua pnggil ngn panggilan tuh .
maybe diorang semua ade yang xtaw name sebenar sy kot . haha . if koram nak taw . kawan2 je panggil name mus or muslihah . majority panggil nuha . jiran tetangga pulak panggil along .
wow! banyak giler name . haha .
hehe .
adik pun ade org panggil jugak .
hehe . tapi yg tu someone special je la . hik3 . ade kisah disebalik name tu . (:


koram- koram nak tahu 1 cerita tak ???

hehe . law koram cakap xnak pun sy still nak taip jugak kat sini .
 malam tu . mr.h tersenyum-senyum sambil cakap kat sy ..
" oo..letak name tu kat kek ..abg tahu ... hehehe "


sy pun tertanye- tanye jugak la . knp? salah ke?

~~NUHA .~~

koram dapat tahu tak ape yang mr h pikir ? dapat agak tak?

rupe-rupenye . die ingat name NUHA kat kek tu . ats gabungan nama sy dengan die .

NUr muslihah dgn HAzmeer

haha . ape lagi . ketawa giler la sy lepas die bgtaw tu . haha . actually . still saat tu die masih xtaw lagi name timangan saya dlm fmli . hehe .
bertuah punye abg . hahaha .





proses merempahkan ikan dan pari ..







birthday girl . hehe . malunyer . terpaksa tebalkan diri . macam zaman budak- budak je suasana mcm ni . hehe .
hehe .






hehe . life is wonderful right . lebih2 ag . bersama org yang tersayang kn ?

=)











~wif my beloved mom ~














menu tambahan sponsored by my aunt , che de . thankz a lot. bfday present . he3







capturing wif budak- budak . baju biru kat sebelah bfday girl , ank sedara mr.h . hu3







 thankz my friend . sudi dtg utk memeriahkan mjlis . appreciate that .




 last but not least . tetamu special . dtg juga akhirnye . mase mjlis tu xdpt dtg sebab kje.
so . mlm terbuka jugak hati utk dtg . hehe .
jumpe mak ayah for da 2nd time~






suke sgt tgk . berkain pelekat. hehe .
btol2 x rancang . xtaw macam mane boleh sedondong warna baju dan kain kami .

hehe ..







ok la. sampai sini je utk entry ni . bye-bye . salam .

0 comments: