| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, September 9, 2011

samb . hari raye . but . entry ni semua pasal tuan punyer tanah . harap maklum~



assalamualaikum . 


enrty ni utk kenangan di hari tue~

sila jangan baca dan angkat kaki dari sini jika menyampah
(tiada sebarang paksaan disini)



ni take time jap . rest after lenguh jari menaip 'short note'
farmakologi + farmaseutik.

skunk da taip until ubat ulser peptik~~

* eh . anda bece ea? sorry . meluahkan bebelan seketika pd diri sendiri *

bukan ini yg ingin digambarkan . tp ini .











scroll down ..



....



...




...








ha . ini die . tuan penaja ruangan bacaan anda pada ketika ini .

~ 1st rayer . kat umh mk sedare ayah~

gambar candid ini sempat di tgkap kemahkeming oleh angah . adik yang tersayang . lov u manyak- manyak sayam .








ini dah x candid. sebab . di bilang oleh die 1.2.3......click~~ so inilah hasilnya .







lagi ini gambar cndid~ saya jalan pun die ambik jugak . tp ok la~ jd jugak .
i like this~~


eh . jap2 . kat sini ade 1 pesanan .
 entry ni actually sy create utk saya simpan dan jadikan kenangan di hari tue .
jika anda mual . nausea ke vomitting ke . epilepsi ke selepas ini .
maafkan sy .
itu bukan salah saya .

terlalu byk gambar pemilik blog menyusul selepas ini . anda dinasihatkan supaya bersabar
if da xsanggup nk teruskan pembacaan lagi . sila tekan (X) yg berwarna merah di ruangan paling ats sebelah kiri . . itu sahaja .

sekian terima kasih~





otw g umah mak sedara kat taman geliga indah

indah ?

ye la, da namenye cmtuh . so . itula namenye~








mak cik dlm ni dah kepanasan~

huhu . ini adalah lakonan semata2 .
xde kaitan antara yg hidup dan yang mati~




in the morning~ second rayer~
no more spec on that time .
kasi spec rehat2 jap kat umah .

(:





 

peace .. hehe . ok la. c u in the next entry .

teruskan bersama sy . hehe .
mood  hepi2  mcm dlm gmbar bershawl kalerful tuh . sbb dpt to4 free .

time kasih - sayam awk ketat2 .


k . nek da pggil makan da ni .

bye2 ..

salam .

klik nuffnang-
nak kawen .


=)


0 comments: