| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, September 9, 2011

p/s : masih wujudkah lelaki spt ini??



Assalamualaikum hamba- hamba ALLAH sekalian~



juz nk kongsi sumthing~

hehe . xde pape penting pun . tp nk coret jugak kat sini..




memori berharge ni .
(:

td area 8.45++pm sy text 'die'
 (beginning )

pemilik blog : Dato' Dr. Sheikh Mohd. Hazmeer Hamzah
mr. h : he.he2. die ni (: ..ye la 2..
pemilik blog : Dato' ea? syg...ops! silap. sy ganggu Dato' ke ni?
mr.h : xggu pun Datin.


~~ see! nakal xnkalnya si dia . org panggil die dato',
die pggl kite Datin .
hehe..

mudah2an. suatu hari 6t ..
amin~


then... kami pun text dan text la.




ni die conversation tu .

lets scroll down .







 ini dia textnye  . sy telah edit as note .





then d post kan di fb .







tgk tanda merah tu .

kawan sy da tulis 'terbaek'!!

credit 4 u . fatihah sofberi .


persoalannya . masih wujudkah lelaki spt ini .

bile pompuan nk tackle . masih d layan w/pun dah berumah tangga??
tepuk dada tanya iman .





sekadar perkongsian~ suke-suke . ingatkan juz nak maen2kan 'die' je . tp 'die' layan . so . terus balas2 text sampaila die tertidur .
(:


~tq sgt sebab sudi layan kerenah 'budak nih' w/pun awk penat~


really appreciate that~














ok . swit dream all.
sleep tight .


assalamualaikum.

morning~~

0 comments: