| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, August 28, 2011

1st day masuk bndar slps 2 bulan x balik kg .

assalamualaikum
 
tersenyum sorang2 bila bace balik tjuk entry yang aku create kat 
ats tu A.K.A this entry la.
 
 
 
1st day masuk bandar slps 2 bulan x balik kg .
 
ye la . today : 28/8/11 dengan bangganya sy mengisytiharkn dgn rasminya.
sy telah masuk bndar okies.
 
 
not bndar 'river bamboo'
but my hometown.



K>E>M>A>M>A>N




=)
hajatnya nk pg pagi. tp mak suh tolong buat karipap dulu .
adunan utk 4 kg .

then. lpas siap2. area jam 3 jugak btolak ke bandar . niat asal.
entah . x berniat pun sebenarnya.
ttp telah di niatkan oleh my bapak suh pg bayar bil2 yang tertunggak kat umah .

so . mcm tu la rutinnya . setiap kali aku ade kat umah .
muke ni la yg kene settle kn bnda2 gini .

kata my bapak.  nk suh ank2 die independent .






then . after bayar bil . kne beli wang pos . nk buat byaran utk kad raye ape ntah yang telah di langgan oleh my bapak sekian lame dahulu . padahal kad raye kt umah berlambak2. buat harta
family je . hik3

actually . bukan nk sgt pun kad rayer tuh . tp kirenya cm menderma lah . sebab painting & design2 kad raye semua tu telah di reka khas oleh orang kurang upaya . yang mengadaptasi hasil rekaan or lukisan mereka dengan menggunakan mulut dan kaki .




 
blogger sedang bertungkus lumus . haha



scroll down ...
again . lebih bersemangat !






haha. xtaw knp semangat smpai cmtu sekali . teruja sgt kot 
dpt menulis kat keratan wang pos tu . haha .
ditemani oleh budak ni .






my angah yg selalu aku buli. hahaks .

then. p the store . & tempat yg sewaktu dengannya .

pnt giler jalan. ramai orang . jalan jam . parking xde . nsib baek dapat jugak mencelah.
siyesly . memang menguji tahap kesabaran di jiwa.



memadai dulu lah sampai disini coretan utk entry ini . 
laen mase sy tulis2 lagi ok.

sy taw 6t awk akn BW lg .

*masih konfius ..di postkan d wall smlm . ntah la. mls da nk pikir2 benda yang meyerabutkan otak . *

(tersilap membebel disini)

maapkan saya .

saya mintak diri dulu . salam .
bye2.

0 comments: