| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, July 14, 2011

tq sudi bace .

19:14
14/07/2011





assalamualaikum.




1st of all. hepi bday to u my friend. area 12 suku pg jgk aku wish. hope ur life better than before .
selamat hari tue. jgn nakal- nakal. aku rindu sangat kat mu. 6t balik rayer kite jmpe. kite lepak2 pantai mak nik. ^^ semoga berjaya dalam hidup. study & peribadi .

suhada azmi


“Fly in the plane of ambition,
and land on the airport of success,
Luck is yours,
wish is mine
may ur future
always shine. . .
With LOTZ LOVE
“Happy BIRTHDAY 2 YOU”.








ok la. hari ini di kampus . cam biase. kuliah. kuliah. kuliah.farmakognisi 2 & penemuan dadah baru . farmasi 1 + ointment. hari ni xde pape yg menarik nak di kongsi. juz nak muatkan hasil tangkapan kami dalam ni. duk diam-diam ok. zzzzzaaaaaaaaaassssssss!!





 angin xde. ribut xde. taufan pun xmelanda. pasang payung tiba- tiba. time ni after beli makanan kat kafe. mira duk photoshoot sorang2. then. ape lagi. terus mencelah.^^ senyum. xperlu kata apa-apa. =)








again. again. again. with my beloved roomate. ^^
















gambar kami. sahabat2 . tnpa dira. *(alasan: xnk bergambar)* we enjoy together. family. friend forever .






bye2. salam sayang dari pemilik blog. tq sudi bace.






0 comments: