| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, July 13, 2011

today is wednesday.

20:34
13/7/2011


assalamualaikum.




alhamdulillah. bersua kembali dalam rancangan . mari membaca blog saya. kih3. btol la kan. xkan rancangan memasak pulak. btol x syg syg semua? ops. sorry. tertaip perkataan syg pulak. sory. jgn sensitif dulu ok. malas dh nk nak tekan backspace byk- byk. breh? boleh terima perbuatan saya? kalu x leh it's ok. not my fault. ^^





semalam dh byk gayut2 di tingkap. maklumlah dapat offer dari celcom.
"twarn ekslusif (XTLD) SOX! Bual dengan  rakan2 celcom sepanjang hari dengan panggilan tanpa had@ RM@/nombor/hari. Htr ADD< jarak> No tel ke 22188/ t'had 10 ribu org shj! tluk T&S."




tu la msg celcom kasi kat saya. tgn duk gatal2 buat. sesaje nk try. tup2. dah tarik RM2. so. bergayut. dan bergayut. dan bergayut la. sampai mengantuk. after dat masing2 kepenatan. suare pun hilang. ops! sedikit kebohongan di situ. suara kami masih ade ok. vocal cord masih berfungsi dengan baik. alhamdulillah Ya Allah. atas segala kurniaanMu ^^.







tu. cte sal semalam. ni cite sal hari rabu pulak. pg2 bangun ade msg dari celcom. 'eee..celcom! xpenat2 ke mesej aku sokmo?' bermonolog bersama celcom. awak. Sila jangan jeles ok.  msg dari celcom lagi pg2 td.
'anda sekarang melanggan utk panggilan x had ke 1 no. talian. RM2 telah ditolak drpd acc anda. Utk memadam no. Htr DEL<jarak> NO TEL ke 22188. tertakluk S&P'






baru je berharap agar celcom x sempat tarik RM 2 tu. semalam lupe nak padam. saje2 je celcom  nak suruh aku gayut byk sampai termuntah dengan Mr. h. so.  malam ni sebelum tidur aku kne reply msg kat celcom bg warning awal2 .






alhamdulillah. tercapai juga hajat nk berpuasa pada hari ini. 11 syaaban . ptg td sementara tunggu azan duk bukak2 lappy ni. semalam da copy cite 321 cinta. tengok separuh. then. ber buka. xsempat nak habiskan. pause sementara waktu. !!  menu kami sebentar td. hasil 1/2 jam menunggu.







 
nasi kerabu kak yah kat dpn kolej memang sedap lazat berkrim. (made by ore kelate). bersama tea o ais. alhamdulillah. kenyang akhirnya .









utk sem ni. da dpt buku hari ini. MIMS & farmakologi.










farmakologi itu. subjek penting kami. pasal kaitan ubat ke atas tindakan dalam badan. lebih kurang subjek gabungan fisiologi & farmaseutik jugak la. lebih kurang taw. ^^ jom belek MIMS sekejap.










paracetamol. has the best safety. ni buku pasal ubat2. indication. for wht? dos? yang pasty penuh dgn nama2 ubat.






ok la. setakat ini dahulu. c u again. pesanan penaja. kurangkan gula dalam makanan. tingkatkan gula dalam senyuman. bye2.  thank for ur reading until this word.. assalamualaikum. =)

0 comments: