| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, July 11, 2011

thankz my pren. so much .

21:37
11/07/2011




assalamualaikum.





alhamdulillah. da kenyang! hehe. tengah2 buat kiraan utk amali esok. tibe2 ketukan pintu berkumandang. chewwaahh. sesuke hati je gune perkataan 'berkumandang' kan. haha. xkire r. xde cg kat sini nak check tatabahasa dan penggunaan ayat.^^ someone yg menghantar ini. SILA tengok bawah .











 
 
 
TeRiMa KaSiH|ThAnK yOu|SyUkRaN|nAnDrE|XiE XiE|kAmSaHaMnIdA|aRiGaTo|GrAcI​aS~ diucapkan kepada Ain RaidEen for da pizza td. alhamdulillah. muuaahh.. sayang awak ketat-ketat tau~~ .. ^^
 
 
alhamdulillah. akhirnya. ingatkan tipu je td. xtaw la koram beli sungguh . hehe. walaupun kite asyik gaduh. tp awak sentiasa ingat saya. kih3. sayang jugak ain kat mus kan. hik3.
 
 
 
 





xde pape nk mengarut lagi. cume nk bgtaw today is da 1st class of organic chemistry. ffuuhh.. terlalu laju . lemah semangat kawe. maybe ni 1st time. hope after dis dapat catch up dengan lebih baek dari td.. =(
sedih jugak sebab subjek tough ni . koram doakan agar aku dpt carry subjek ni tanpa any problem. hokey .
thankz koram. sayang awak ketat2. ops. kegatalan sedikit disitu.










Ya ALLAH. berilah ketabahan kepada hambaMu ini YA ALLAH permudahkanlah segala urusan ku. lapangkanlah dadaku utk menerima segala ilmuMu YA ALLAH. YA RAHMAN YA RAHIM. amin ya Rabbal alamin.











try to sketch the orbital for 'penghibridan'...walaupun x bpe phm tp try da best jugak.. ok la. 6t ade mase c u again. oke. papai. salam.









0 comments: