| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, July 16, 2011

special punye kue teow goreng .

6:55
17/07/2011





assalamualaikum.






selamat pagi malaysia . saat tangan bergerak laju menekan key board . sambil mendengar thr fm . thr gegar- permata pantai timur . oit . memang la aku sekarang di kolumpur . then . salah ea nak dgr radio rasmi pantai timur . hehe. ye la. zaman moden. online pun boleh. hihi. hanye care ni dapat hilangkan rindu di kampung halaman . *bajet la duk perantauan * marah pd diri sendiri .




td after solat, kjutkan mr.h. die tnye smlm tdow pkul bpe. almaklumlah semalam die tdow awal. penat sgt . 11.04 last aku text . tp x reply . 3 kali cl . panggilan pun bersambut . sah! suare laen. da tidow upenye . so mls la nak ganggu . dah la x bgtaw nak tdow. xsedar pun tidow katanye. td pun die ade tnye semalam tidow kul bpe . sbb sebelum die tidow. dia dh warning awal2 jgn tdow lambat . :) semalam pun siap bgayut ngn best friend ag . almaklumlah. dpt bonus bfday . area 12.++ lebih jugak tidow semalam. mata xley pejam. tidow sorang- sorang . roomate balik kg .=( dah la mase call die cyap usik hantu lagi. ~jage hang~ xtakut pun .. wekkk ..








ni nk habaq mai sal menu yg kitorang buat semalam . fuh . memang best la . =) hehe . masakan cik mawar ciko . aku just tolom tolom & jd perunding masakan . ^^ tu pun siap gaduh2 ngan ain lagi. selalu je macam tu . tp dalam hati kitorang sayang antara satu sama lain taw. ain---> pengakuan berani mati ni ..=)
senyum je. xperlu komen law dah bace this entry . kih3. actually . malas nak masak semalam . balik dari surau pun pkul 9 lebih. ade bacaan yaasin 3x di malam nisfu syaaban . tp budak2 ni cakap buat je la. takut teow tu x ok if buat esop .










ni la hasil nye. sumpah memang best. ni bukan kes ambik hati ke haper ke. memang betol- betol .
panas + sedap + cukup bahan +basah .

lazat berkrim. kesukaan ramai .

^^









antara proses- proses sebelum terjadinye spt gambar di atas sane .







permulaan proses .











pertengahan .










memang the best la kue teow semalam .








entry untuk kenangan di hari tue.


^^




assalamualaikum .







“Hidup tidak boleh berpandukan perasaan hati yg kadangkala boleh menjahanamkan diri sendiri. Perkara utama harus kita fikirkan ialah menerima sesuatu atau membuat sesuatu dgn baik berlandaskan kenyataan.”





0 comments: