| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, July 15, 2011

photo printing machine.

20:25
15/7/2011





assalamualaikum.




alhamdulillah. bertemu kembali kite pada waktu ini dalam coretan kisah saya. kisah saya? saya kisah? yes. alhamdulillah. masih diberi peluang bernafas di bumiNYA dalam keadaan yg sihat walafiat di samping insan2 tersayang. kepada anda. yg sedang membace coretan ini. time kasih di atas 'click' kan link blog saya sebentar tadi. saya amat- amat terharu . kirim salam kat jari awak oke. ^^






sekarang. 20:28 sedang aku menulis . myra, my roomate send msg to me. "salam mus myra dh btlk dh"
so. maknenye. aku duk soram-soram lah di dalam bilik ini. roomate dh btolak ke kuala lipis td. naek di pekeliling . nasib baek kak ayu sudi nak hantar. maklumlah 1st time nak try balik umah naek bas. kih3. jage diri leklok taw. =)  sekarang masih lagi berkain telekung. sementara tunggu azan isyak. kekenyangan sgt2. dinner with mawar td. (bihun tomyam+mee goreng special)* ucapan maaf kerana tiada gambar. kelaparan td. xsempat.^^ tp aku nak show off picture menu lunch td.






nasi kerabu at hospital kafeteria. biasenye time jumaat disini lah tempat lunch kami. then. after dat balik kolej. mawar xjoin kami sebab ade hal yg perlu disettle kan. ehhh. . . xbley tulis kat sini. 6t kne lempang kat someone. hahaha. kepada yg berkenaan. sila jgn marah saya. ^^ senyum. tak perlu kata apa-apa.






hari ni hari jumaat. kami telah melakukan something yang xpenah kami buat. hik3. sila bace tajuk entry ini. terima kasih.^^ nak taw? jom layan .












bersama model vs duta photo printing machine. hik3. oleh disebabkan ini 1st time kami buat ni. kami pun try la print photo. memang class jugak la. banyak device yg boleh digunakan antaranya bluetooth + pdrive+memory card+ cd & etc. lame jugak la kami disitu. the 1st person among us use it. then. diikuti ain. myra. RM1.00 per photo. tapi ats saiz la. ni la hasil yang aku buat petang td.











ni screen mesin tu. dari depan .
















then. for last upload in this entry . 









eye liner , thankz kak aini. ^^



mood: hepi. hehe. gambar da print. otw tunggu frame pulak. ^^
jangan hirau saya. mood terbang ke awan.
malam ni kesunyian tanpa roomate. then. xdpt msg. mr.h ade badminton friendly match. balik lewat malam. =(

...................................





oke. papai. sampai sini dulu.  da azan da. salam.

sayang awak.


bye!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments: