| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, July 9, 2011

econsave memang berbaloi .

assalamualaikum. 
actually da beberapa hari tidak menghupdate entry di ruangan ini.
bukan bzy sgt pn. tp malas. mood x berape nak tulis byk2 iaitu menulis disini.
sebab laen adalah sebab kekhusyukkan melayan diri bersama 'syurga di HATI'

ops. terkejut ke. actually syurga dihati tu bukan someone spesel ke ape ke. but...
i knoe. koram dpt teka punyer.
cpt!!!!!!!

ye..memang btol. tajuk novel. 3 hari stengah membace. 
lame kn. 2 pun sebab bace maen2. sekali bace. skali xnk bace.

oke la. entry kali ni xnk cie pasal ni. tp nk habaq mai sal today.

total : RM 83.95 sen.


tertanya2 dengan agka itu? oke. i will explain later.
teruskan membace. jangan biumbang. anda masih lagi bersama saya.


tp sebelum itu.



di econsave sg buloh.
(hai cik mawar. khusyuk duk tgk abg econsave tuh testing mikrofon ke^^)
*mikrofon dlm kelas hilang. so kne cri hok baru. 
mase ni kitorang pg econsave utk membeli brg2 keperluan spt beras. gandum. bawang. rice cooker. n so many ..






kak ayu khusyuk memilih.
^^


gambar sipemilik blog ini sedang menjadi duta teko made in malaysia.
"belilah barangan buatan malaysia"

sory! gmbar tuan punye xde candid. sbb gne hp sendiri. hnye sy je cndidkan gmbar oram2. kui3




byk gler barangan yg di shopping. 
ni hasil nyer..





penuh satu troli. itu semua barangan kami selepas dicampur dan di darabkan.
terpaksa tolak troli menyeberangi jalan raye utk menunggu teksi walaupun jalan sibuk teruk.
hehe. pengalaman yg sonok jugak ttp dimarahi pemandu teksi kerana membahayakan nyawa menunggu di jalan seberang melintas jalan bersama troli.
^^






di perkarangan pintu masuk asrama. sedang menunggu mira dan ain datang utk membawa barang2 ke atas yakni aras kami. aras 4. blok D.
tgk la tu . bukan maen shopping ag. overloading. sampai penuh bonet teksi td. bolster pun ade jugak. biru aku punyer. koko tu plak kak ayu punye. bak kata mira & ain td ptg. lena la korang tidur mlm ni. ade bantal peluk baru.
aiseymen....hehe. sjeje beli cz td die ade buat lelongan.
teringat pulak mase tgh menunggu teksi td. terborak dgn aunt & uncle.ni. 
tp kami xphm mane bahasa yg digunakan. yg pasty die ckp lebih kurang cmni.
ade sebut perkataan " kitak" "tok"
hehe. made from sarawak rupenye. kitorang juz anggukkan kepala je. xphm bahasa yg digunakan.




for da last. nk tunjuk rice cooker kami tp dibeli dgn menggunakan duit kak ayu .

terimalah.....





new rice cooker. cyap ade ngan kukusan sekali kat dlm. bley la nk tanak pulut kuning ni. cheewaaahh..
1st time gune td buat masak nasi goreng kampung.


best! kekenyangan.

mood:  excited. time kasih MR.H sbb bagi peluang update blog sebelum tidur. <3 u.


0:22
10/7/2011

0 comments: