| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, July 1, 2011

1.7.2011

assalamualaikum
....


hari ini hari ke-2 sebelum berangkat ke kota. kota? jgn marah k.juz layan je pemilik blog ini.

pg td pegi kg mk chili. atuk sedara meninggal pg jumaat td.
tp x smpat tgk buat kali terakhir. mse smpai jenazah dh dibawa ke tanah perkuburan islam mak chili.
 then. ptg tu. selepas solat jumaat. berangkat ke hostel angah.
hantar makanan.

then pg bndr. jmpe mr.h. mase tu dah hmpir jam 3. beliau mgajak pmilik blog ke tmpt kerjanya. ade pertandingsn sukan anjuran KSB.
menurut penceritaannya. pagi td geng halliburton iaitu company tmpat beliau kerja, da kalah maen bola tampar. so ptg ini ade game ke-2.

hampir sejam tunggu. pasukan lawan tdk menghantar wakil.so.mereka menang tnpe bertanding..

yeahhh...
sebab penungguan selama sejam tu la. gmbr dibawah ni terhasil.





p/s: saya x kisah jikalau anda beranggapan saya koya or gedik or something else. yg pasty sy mengalami kebosanan tahap cipan..harap maklum..






jarang sebenarnye nk keluar without spec. terasa amat janggal.
haha. nsib baek ade org support. thank sa****









 





gambar paling penting.
selipar cap asadi.

=)


















xtaw motif ape keadaan sebegini.. zoom sikit kat depan tu. ade 2 pasang spec hitam.

tuan xde. so. lets try. law x memang x pnh try. malu la u... kuang3x...














senyum. xperlu kate ape2..okey??




















masih same..xtaw dah nk komen pe..















mata hitam palsu.

time kasih lens kerana membantu penglihatanku hari ini..






actually sedang marah kat mr.h . tinggal aku sorang2 dlm kete.
nsib baek buku ni ade.
hencik hazmeer, buku ini saya da tinggal dlm kete. sila bace selepas ini okey. wasiat dari pemilik blog. hihi..





mase ni kat foodcourt MM.
juz minum air. 
sbb utama nk tgk cite transformer, tp sold out semua utk hari ini.
sekali lagi pun ade few ag tp da lewat. so xyah.
cian kat ayah meer, kempunan nk tgk transformer..
jgn sedih2 oke..

(ini adalah gmbar candid, beliau tidak sedar sebenarnya)





@sri kalong..

puas suruh senyum dh ni..
org ambik gmbar ye sekeping, ambik gmbr mus byk keping..


------>




---->



-->





cubaan pertama beliau..




then,




cubaan ke2. mood mls layan..=)

wweeekkkk...





cubaan terakhir beliau.

ambik la nk ambik pon. mood mls layan dan dgn angkuhnya makan tanpa pandang cameraman.


hahaha..

hencik cameraman tersayang, Sila JANGAN AMBIL HATI ok..


=)



papai.. nyte. salam.



esok malam da mau berangkat...
wwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaa....







0 comments: