| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, May 14, 2011

xde motif . MOTIF XDE .

salam.
sudah lama kite x bersua di arena ini.
actually rindu koram seme.
rindu nk blogwalking blog2 cute kalian.
7 mei - 14 mei 2011

PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN 1 SEM 1
~DIPLOMA FARMASI~ 

  • math
  • pharmaceutic 1
  • phisiology
  • chemistry
  • biology
  • pharmaceutic 2 

insyaALLAH. lepas ni sy akan bersama anda lagi
.....................

jangan layan kalau menyampah oke?
tiada paksaan di situ.
(juz utk simpanan blog ini sahaja)




*saat-saat gambar ini dirakamkan*
hiraukan model di atas..

=)
 ~suke akan pemandangan pantai~



juz tgk pemandangan . hiraukan model2 yg x berbayar itu .

hik3.




aksi candid~~
oke la.
oke la. oke la.
stakat ni dulu k.


mood ketika ini...

hepi sangat2 sbb exam dah abis.
kini..

AKU KEMBALI BERNAFAS...
    
oopppss..
nak share sal bnda ni jap.

hik3.
 
cube teka apakah ini??

actually, aku memang xpenah suke minum air ni.
xtaw knp? dri dulu ag. memg kurang sket bnda2 bersusu ni.

nk dijadikan cerita. ari tu.
someone ask me .

"nk minum air pe?"

aku pun cakap la. ikut la air pape pn. minum je.
(ambik ko. minum sgt air pape pn...marahkan diri sendiri..pandai sgt menutur kata) 

then. si dia menjawab .

"oke! 6t order air special utk kite" 

hati berbunga riang~~ yes! special.
 dlm fikiran mase tu : air fresh orange ke. laici ke.
dan byk ke .ke.ke.




then. tunggu punyer tunggu.

dari jauh kelihatan 2 gelas air spt dia atas di atas dulang yg dibawa beliau.


....................

=(
haha. nk xnk terpaksa abiskan air spesel ni.
dh org spesel belanje air spesel.
msty kne minum kn.

sampai la isipadu spt diatas.

dah xlarat nk minum. nasib baek x muntah .

haha.


MR.H .. tq2. air 2 memg sedap.w/pun x dapat abiskan.
maafkan sy. hik3.



oke.
sampai sini saja utk entry kali ni.
see u again in next entry.
bye2.
assalamualaikum. wbt.



 

0 comments: