| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, May 16, 2011

walk of us.

fistly. pembuka tirai bicara.
sebelum tangan pantas menekan key pad lagi selepas ni.
izinkan dahulu. saya, pemilik blog ini merangkap ratu di zon anda berada sekarang. ingin mengucapkan. (sowie, jgn marah sy sbb ini blog kepunyaan sy)~~ sedikit angkuh disitu. hiraukan pemilik blog ini oke . =)
assalamualaikum.
salam sejahtera.
salam satu malaysia.

sebelum saya meneruskan dengan lebih lanjut entry sy pd kali ini.
sy nk share somting kat blog tentang ayat ni.
terjumpa ..
bile bace2. ade maksud yg mendalam tersirat dlm ni.
" cinta memang perasaan yang menakjubkan. Ia ibarat sebuah barang antik,suatu benda lama yang sentiasa baru dari zaman ke zaman dalam hidup manusia . lebih daripada itu, cinta itu lebih tua dari alam kerana atas dasar cintalah Tuhan menjadikan alam ini."




 
jom. lets go to my story ..



(walk of us)
..............................

 
gambar ni di rakamkan di ats bukit tension.
semasa menunggu seseorang @ tman istimewa rakan utk ke ktm.
x terpikir pun nk ambik gmbor or wat so ever.
tp bile dh bergabung tenaga semua pihak.
inilah hasilnya .



budak -BUDAK yang suka akn lensa.






=)




saya sayam roomate saya .




 
 i xnk kwn dgn u ..
hehe . sorry kak ayu .



jgn tengok jika menyampah .
ini blog saya .

 











 idea : mawar othman .






















shopping??
byk ke?
actually yg aku punya juz kasut je. haha. yg len seme yg oram kirim. almaklumlah p sana kn. memg kne shopping byk. barang2 yg harganya dikira amat berpatutan n save cost.

mood: hepi sbb dapat less 50%.
lame dh impikan kasut tu. smlm hajat baru kesampaian.

hehe.

MAAF MIRA X BAGITAU SAL SALE 2. 
XTAW PUN MIRA NAK CARI KASUT JUGAK.
JGN MAJUK2 AGI TAW. X COMEY. OKE?



 (dinner)

 penat sangat-sangat. seharian berjalan.
maghrib pun di ktm bank negara.
tggu train hmpir 45 min.


train from bank negara- ktm sg buloh.


dalam area 9 mlm. mira ajk pegi the store .
g makan.
(yeay!! hati berbunga riang . sbb perut pun dh berkeroncong)
makan pun mase lunch kat sogo .













satu2 nyer gmbar bersama dhira ..






kami berlima..
 thankz dira ambik gmbar kami.

=D 
oke stakat ini dahulu.

bye2.
assalamualaikum.


 

0 comments: