| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, May 24, 2011

~malam semarak muhibbah kasih~

DENGAN SEGALA HORMAT DAN SUKACITANYA KAMI MENJEMPUT 
TENGKU/DATO'/DATIN/TUAN/PUAN/ENCIK/CIK
BATCH 59
KE 
MAJLIS MAKAN MALAM

TARIKH 
ISNIN . 23 MEI 2011


TEMPAT
BALLROOM BUKIT DAMANSARA
ATURCARA MAJLIS
6.00 PETANG- 12 TENGAH MALAM.

...........



MALAM SEMARAK MUHIBAH KASIH



oke. oke. 1st of all.

assalamualaikum w.b.t

salam sejahtera.
salam satu malaysia.


k la. post kali ni nk coretkan kenangan semalam.
kenangan di malam semarak muhhibah kasih anjuran super duper senior batch 54.

di mane??

harap maaf. tempatnye saya dah mention di atas sana. 
sila ambik perhatian ok.

(mood garang : hehe. sjeje. test power sket)
*nasib baek hanye coretan kan. lau x. msty hgpa serabai otak dgr suara saya yg merdu ini*

sorry. jangan jeles. suara saya memang sedap.
law nyanyi kompem hujan turun. 
bukan setakat hujan. takut2 salji turun juga.

  

 mus . o .mus. dah. dah. 
sesi melalut anda sudah tamat.
 sila tutup mulut.



oke2. line dah clear.

mus in the air.
masih lg di line yg betul.
^.^


without wasting time anymore. oke. tujuan entry ni di create sbb nk cite sal dinner semalam.

(perhimpunan antara  
super duper junior.super junior. junior. senior. super senior. super duper senior)   


btolak area 6.30. 
bersama 7-8 buah bas kskb sg buloh.

bez giler dapat konvoi ramai- ramai.


bile sampai je. azan da berkumandang.
kedengaran azan dimasjid bdekatan.

masjid saidina ummar bin alkhatab.   




then trus surau kat ballroom 2.
tunaikan kwajipan 1st.




then ...

 bersiap2 la kami di sana .








sebelum majlis























bersama 2 PA . haha
(terasa diri di lindungi)
*kekoyaan melanda disitu*





sila ambil tempat masing2

*belon kuning 4 batch 59*











jemput makan. SILA JANGAN MALU.
(sbb anda bayar. so anda punya hak di atsnya. haha)
















"bila mata bertentang mata. hati mula berkata-kata"

(hehe. jgn marah. ini roomate sy. bukan roomate awak)















gelagat si mawar dan dira.
hehe.
dira muke pucat. pakse diri hadir w/pun kurang sihat.

...dira.. kuatkan semangat oke.


















kak ayu & ain..

(grandma & aunt)


=)

senyum. tak perlu kata ape2.


















we all together.
masuk tema.


putih + hitam.

(sorry. gmbar agk blur. kmera hp org laen)


hati melompat2 mahukan DSLR.

 mus..sabar. sabar. 
(hati bermonolog sendirian)









"alamak. labuci baju awak lekat kat selendang la.
mai sy tolong."


(tgh menghafal skrip. filem terbaru . NUR KASIH THE MOVIE 2)
sambungan NK the movie 1.




hehe. serta-merta ayat ini menerpa lagi.

"ambillah segala-galanya kecuali nur amina"

so.

saya pun nk create ayat juga la.

"ambillah segala-galanya kecuali MR.H"


hehe.


(mintak maaf penziarah blog sekalian. editor blog ini sedang melayani perasaan sebentar td)



kini bersambung ..







gmbar ini actually candid.

yg laen semua dalam keadaan involuntary action.


except.


NURUL AIN.


(ain. i know u cntrol. im understand. biasela. pengalaman mengajar erti segal-galanya)


=)















like this time so much.
mawar. thankz bg jugak belon ni satu w/pun slps berebut.
hehe.

belon ni masih digntung kat katil.


hehe.

msih sihat walafiat... 









kayu pinjam dari jiran sebelah .


(kayu ini digunakan utk tarian kolattam)

'Kol' bermaksud batang manakala 'Attam' bermaksud tarian.Tarian ini menggunakan batang buluh yang diketuk sesama sendiri dan bunyi yang dihasilkan menjadi rentak dan muzik bagi tarian ini. 




classmate. barimala rubiny & kak ayu .









=)




 


ade juga kenangan di red carpet.
cheewah ..
sorry. sedikit teruja wlaupun bukan di red carpet utk terima award.






harap maaf. gambar selepas ini akn membuatkan anda akan menyampah dgn pemilik tanah jajahan ini.

oleh itu, kpada sesiapa yg berkenaan.
yg ade masalah kesihatan ke masalah peribadi ke . politik .ekonomi 0r pape je la.

sila prepared diri anda.
law nk sediakan baldi pun xpe.

takut termuntah je tgk model yg x berbyr selepas ini.

oke . oke. jgn bmbg.
tak perlu bgtaw.

sy da taw.


saya nsihatkan. kalau xsggup tgk pun xpe. SILA PEJAM MATA.
saya TAKKAN saman anda.

dont worry be happy.


ops. pesanan penaja.
gambar di bawah ini adalah gmbar pemilik blog ini sahaja.
tiada kaitan antara pihak sini atau pihak disana.
tiada kaitan antara yang hidup atau yang dah mati.
mahupun pengsan sekalipun.
















     










 























that's all for dis entry .
see u again.
thankz 4 da read..
take care . 
i lov the way u are.


sekarang. jam di dashboard . mase entry di post .

1:11 pagi . 25/5/2011







0 comments: