| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, May 22, 2011

BERJAYA kah bangunan itu??

salam.
 ops..assalamualaikum.
apa khbar kah anda?
sihat?
bahagia?


msty bahagia kn..
masih lagi dapat menikmati kebahagiaan bersama-sama org yg tersayang.

so, ucapan penaja :

SELAMAT BERBAHAGIA SELALU.
&
semoga hidup anda di rahmati & diberkati olehNYA .


............................

hai. hai. hai.

actually entry kali ni nak habaq mai kat hangpa semua sal semalam.

when girl walk out yesterday ..

ke manakah??

1st2. pergi sini .


     
1st2 pg midvalley .

ingatkan nk tgk wayang kat midvalley.
yg kat midvalley dah buat reservation 1 tiket.

buktinye. hangpa semua tgk kat gmbar dia atas, begitu rmai manusia.


bile pegi kat kaunter expres di bhgian reservation.
tgk tiket juz ade kat seat yg paling depan.
keputusan yg begitu menghampakan kami.

 
   ..


sempat juga beposing.sebagai kenangan di sana.

setelah semua pihak membuat keputusan.tibalah kami di bangunan itu. so, berkaitan dgn tajuk entry diatas.

BERJAYA KAH BANGUNAN ITU??
yes!! aku akan jawab.

ya ..bgunan itu sgt berjaya.
ingin tahu kenapa??

jawapan aku adalah . 
bangunaN itu dinamakan BERJAYA TIMES SQUARE.
OK. i will translate it into malay word.
 berjaya kuasa dua.
he3.
berjaya kan bgunan itu. hehehe.
1st time here .

 
    we stand together .


 
 zoommm...






the most important .
NUR KASIH THE MOVIE.

GSC
HALL 9
NUR KASIH THE MOVIE
SEAT NO: K11
BOX9
4:20PM
21/05/2011
CASH!!


btolak ke sana dlm area 12.00lbih2.
smapai area2 kul 1 gk r.
jalan jam.
nasib baek hencik GPS ade.
wlaupun tersesat laluan jgk.
hehehe.

1st2 sampai sedikit teruja sbb tgk keadaan theme park kat sane kn.
riuh-rendah kedengaran suara tempikan pengunjung2 yg menaiki pesawat ROLLER COASTER.
hehe.

   gambaran keadaan disana semalam.


 then pegi ambik tiket.pastu. 1st. pegi surau. tunaikan kwajipan seorang hamba kpd PENCIPTA.

2 pun nak cri surau smpai cramp kaki .
( unsur penipuan sedikit disitu)
  
sebesar-besar tmpat mmbeli-belah. 
hnya aras 7 & 8 shj ade surau.
itu pun selepas kami penat lelah mencari signboard.

  
untuk mengisi-isi mase kami disana. sambil tgu tiket wayang.
kami pun berjalan-jalan lah sambil tgkap & terus muatkan dalam blog ini.

kene masukkan jugak. law x buat penat je lah ambik2 gmbar semalam.


ini dia.

   saya suka dia. sbb dia cute. sy pun harap dia akan sukakan saya.
hehe.

DORAEMON...tolong bg pinjam mesin pelaju mase. x sabar nk balik umh..
sob.sob. sob.


  xdapat naek. tgok pn jadi la. hi3.



alamak. da jumpe cermin. siap la ko aku kerjakan.
(sorry. sila jgn marah. ini gmbar kami. kenangan kami)

kalau TIDAK suka. sila jgn scroll lagi ke bawah. boleh tekan butang 'x' yg bewarna merah di sudut paling atas sebelah kiri.
terima kasih.



  aksi romantik saya bersama roomate.
sila jangan jeles.
hehe


 myra. cepat. 1.2.3...

click!!!!!!!!

 cute nye awak. 
hehe. bukan saya xnk pakai cam awak.
tp saya malu.
hehe.


 hehe. best gler tgk video maskot ni menari lagu korea. hehe.
6t sy upload. ok?
hehe



masih lagi berjalan- jalan.


 

 usha-usha sket. huhu


 
 xaci. saya pun nk jugak.
biasela. pompuan gler gmbr. huhu





then. mase 2 jam area kul 4.
kami pun bergegas ke aras 3.


ketidaksabaran melanda. mau tgk nur kasih.

then. tibelah saat yg ditunggukan.

haha. best2 sgt cite 2. x tergambar ngn perkataan.
cinta dan pengorbanan.

aku relax je tgk. cool je. haha.
tp tgn xlpas2 ngn tisu.
hhmmm... tgk movie smbil berendam air mata.

percayalah. best sesangat.

ayat yg paling syhdu yg aku suke adalah.

janji adam.
(ambillah segalanya kecuali nur amina)

hmmm....terharu.romantik. pengorbanan.
cinta..

percyalah. movie ini tidak akan menghampakan anda.

CREDIT TO khabir bhatia.
cerita anda memg bez gler.

=)


     sebagai penutup.
terimalah.
hope u enjoy it..



video
 

0 comments: