| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, April 13, 2011

tika hujan di sg buloh sore itu .

video


11 apr 2011.



hujan yg begitu lebat melanda tanah ini.
bserta dgn tiupan angin yang agak kuat. dan guruh juga berdentum-dentum.



"jom. kite balik. biasenye kalau hujan lebat ade bas."


(kata roomate ku . menyedapkan hati kami semua. dlm fikiran ketika itu. Alhamdulillah.)


so. dgn kelajuan yang semaksima mungkin kami melangkah dan terus berjalan. menuruni tangga satu persatu .
hehe . mak oi..kne hati2. law x. 6t free2 je tercium lantai)


perjalanan diteruskan . sehingga ke tempat letak bas.




(sambil melilau kiri dan kanan, depan dan belakang: mencari-cari kelibat bas yg sudah di start enjin turbo nya. ttp malang sekali, impian kami hancur berkecai melihat bas- bas kosong yang tersadai di tempat parking itu .)



....terus menunggu. n terus menunggu....



then. tiba lah sebuah van ditepi tempat kami berdiri. 

ade 1 dialog diSITU

"mai naek!"


(kata pemandu van itu)

kami tersenyum keriangan. alhamdulillah. kami insan terpilih. hehe. dapat balik ke kolej naek van .almaklumlah selama ni pernah naek bas je kat sini.



hehe . sbb itulah. kenangan ini dirakamkan dalam blog ini. dan video ini dipaparkan jua di atas sana.

oke~~~

law x ske. SILA JANGAN TENGOK.
tiada paksaan disini. harap maklum.


=)


p/s : mintak maaf sbbb post ni dah basi. hari ke 3 bru create entry ni. hopefully. koram2 semua enjoy.


assalamualaikum..bye2..

 

0 comments: