| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, April 6, 2011

live . laugh . love .

=)


mood : melayang2 ke angkasa lepas .

 motif
: xtaw sebenarnye.

tujuan : pun xtaw jgk .

ape yg pasty! 



layan je entry kali ini.

itupun kalau sudi la .


tiada paksaan dari tuan punyer blog.


oke!



keputusan di tgn anda . law xnk tgk. jgn tgk . ini hanya entry pemilik blog semata- mata .
tiada kaitan antara yang hidup dan yang mati.




lllllllllllllllllllllllllllllllllll
123456789101112131
~hak cipta terpelihara~




(sila ambil perhatian!)




tajuk entry ai ni . 
sila baca atas .
(hehe. jln mudah sebab penat nak salin balik)
kahkahkah ..






eh .eh. eh . ni die tajuk post kali ni .



sila pandang bawah .










* motif tajuk ni ...




xde pape . xtaw dah nak tjuk pe.
pikiran melayang-layang.
mcm layang-layang .. 

(dop sabit lgsung kan .)
=)



baru blik exceli . ade pjumpaan usrah kat surau td. bayangkan lah. berpuluh2 ahli (junior farmasi)
. tp yang hadir malam ni adalah pemilik blog semata-mata .
(keseorangan).

alasan : ade kje . xnk join. n so on2. . 

nsib baek ukhti faiqah ada. dpt jugak sembang2 sal praktikal nanti .
hehe . xsbrnye nak tggu sem 4 & sem 5!
nk praktikal .

huhu .. ..



disebabkan xde pape nk tulis. so. tajuk di atas menjadi pilihan pemilik blog untuk malam ini.


06/04/2011


jam sekarang : 23:02




so. layan je la . .







* knp gmbar ni dipilih ?

(gambar profile fb tersayam)

maybe sebab pertaupan antara profile banner + profile picture + and this entry punye tajuk .

oke!








gambar ni pun di curi di fb MR.H
haha .

tp jgn bimbang. saya dah mintak izin.

hehe .

(pertaupan & persamaan gmbar di profile banner + profile picture)








........................................


ni saje je nk tangkap & muat .

sebagai penutup post kali ini.

haha .






  
*tiada motif gambar ini diuploadkan*


just suke . suke .

=)





snap- snap tadi .
terjumpe la perkataan di comment itu .

yg saya merahkan tu.

Ikah Rohanuddin : haha,dh knl lh awek ko,,huhuhu
perasaan : ???????????
 .................



 bye-bye . sayang-sayang semua .

*p/s : "MR. H. . thankz sbb bace"

=)






0 comments: