| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, April 4, 2011

imbas kembali ~~

imbas kembali! ..?#@*

 

 haha . btemu lagi kte.
sape nak bace kisah saya??





SILA ANGKAT TGN..


sape xnk. xpe. anda pun boleh agkat jgk.

............
agkat kaki.



angkat kaki dari sini.

oke!
 maafkan sya. emosi terganggu.hik3.


oke lah! back to the tittle :
imbas kembali.


ape yang imbas kembali 2?

 "mus! cpt la. ko cte k?"

----> " oke dear. i will tell all of u"

actually pasal medical check up. sebelum aku dtg sini awal tahun ni . aku da buat medical check up.
 tp upe-upenye x lgkap .
ni ade story sket pasal medical checkup yang lepas punye .


click sini.


 (ayat2 dipetik dari entry ini)

di borang..tertera nota ini :


MUSTAHAK :

PEMERIKSAAN HEPATITIS B, HEPATITIS C ADALAH DIWAJIBKAN BAGI PELATIH YANG MENGIKUTI KURSUS JURURAWAT, JURURAWAT MASYARAKAT, JURURAWAT PERGIGIAN, PEMBANTU PERUBATAN & PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN sahaja..


so, memandangkan PENOLONG PEGAWAI FARMASI xtertera kat note tu..
so, dgn ati yg tersangat gmbira..lalu berkata2..
" YES, aku xprlu ambik darah"
................

tp sebenar2nya.perubahan telah dibuat slpas aku mendaftarkan diri disini.

ujian hep B & hep C 
adalah wajib utk semua pelatih.

............

berkaitan juga dgn entry ini.
SILA TEKAN BAWAH. TQ!





............

oke la. mls nk cte pjg . ni hasilnya .






hep B



hep C







hiv test




.....................




motif pikce ni ade gop sebab.

untk simpanan & kenangan dihari tue .

hehe .

then aku pun masukkan data ni dalam 
site ni. hehe.



tetibe kuor bnda ni ..
  

Your Body Mass Index


The Height you entered is 160 centimeters. The Weight you entered is 48 kilograms.

Your Calculated BMI is: 18.7

 

         Body mass index (BMI) is measure of body fat based
   on height and weight that applies to both adult men and women.
BMI Categories:
  • Normal weight = 18.5-24.9
  • Overweight = 25-29.9
  • Obesity = BMI of 30 or greater
 
tgk tu . dah di bold kan . alhamdulillah .
masih di normal weight .
=)

......
law nk kira cara manual---->
 
 
\mathrm{BMI} = \frac{\mbox{mass} \ \mbox{(kg)}}{\left( \mbox{height}(\mathrm{m})\right)^2}



      



















bye ~~ bye~~


hehe . saya mahu ikut roomate tersayang terbang ke bulan .

=)







1 comments:

zahra iman said...

jom terbang bersama roomate. haha